Sex pe caniculă. 5 metode prin care vă puteţi răcori în timpul partidelor de amor

Temperaturile ridicate sunt greu de suportat. Nu numai că ne afectează buna dispoziţie, dar diminuează şi apetitul sexual. Dacă refuzi să te apropii prea mult de iubitul tău din cauza căldurii sufocante, este momentul să faci câteva schimbări pentru ca viaţa de cuplu să nu aibă de suferit. Iată câteva trucuri erotice care vă răcoresc şi vă vor face partidele de amor mai incitante.

Folosiţi cuburi de gheaţă pentru fiori de plăcere

Ce poate fi mai răcoritor decât un cub de gheaţă? Nu numai că vă ajută să uitaţi de caniculă, dar vă oferă fiori de plăcere. Prinde un cub de gheaţă între buze şi joacă-te cu el pe trupul partenerului, până se topeşte. Daţi frâu liber imaginaţiei şi bucuraţi-vă de preludiu incitant. 

Renunţaţi la dormitor şi mutaţi-vă în baie!

Canicula de afară se face simţită şi în dormitor? E timpul să vă mutaţi în baie. Cada vă oferă spaţiul necesar pentru numeroase poziţii, iar duşul vă va asigura răcoarea de care aveţi nevoie. În plus, folosit pe zonele sensibile, jetul duşului poate înlesni drumul spre orgasm. Atenţie, apa nu trebuie să fie foarte rece! Dă drumul la duşul agăţat în suport, pentru ca apa să curgă pe trupul tău, sprijină-te de perete şi lasă-ţi partenerul să te penetreze din spate.

Este timpul să cumpăraţi un ventilator!

Ai ventilator? Foloseşte-l! Nu ai? Cumpără! Apoi aşază-l la înălţime, lângă un perete. Sprijină-te cu braţele de perete, astfel încât ventilatorul să se afle între braţele tale, şi lasă-ţi partenerul să te penetreze din spate. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de aerul răcoros şi de mişcările iubitului.

Sex în aer liber

Părăsiţi dormitorul şi exploraţi locuri noi pentru partide de amor ceva mai răcoroase. Dacă stai la un etaj superior, balconul poate fi locul ideal pentru momente pasionale în doi. Sexul în aer liber poate fi foarte excitant, însă nu renunţaţi total la haine şi folosiţi poziţii care să nu atragă atenţia vecinilor. De asemenea, abţineţi-vă de la sunete prea puternice pentru a nu oferi spectacol trecătorilor. 

Alegeţi poziţii care să nu vă suprasolicite

Canicula este ocazia perfectă pentru a testa noi poziţii sexuale, care nu vă vor încălzi mai mult decât este cazul. Una dintre aceste poziţii este pisica. Pentru a o pune în practică ai nevoie de un scaun rezistent, multă flexibilitate şi experienţă. Urcă-te pe scaun, cu genunchii îndoiţi şi cu mâinile sprijinite de picioare. Iubitul tău te va penetra pe la spate, cu mâinile pe talia ta, ajutându-te să îţi păstrezi echilibrul.
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, sex canicula