Sex oral: 8 trucuri speciale cu care-l surprinzi în noaptea de Revelion

De Revelion, oferă-i iubitului tău senzaţii pe care nu le va uita niciodată. Dacă ştii că adoră sexul oral, iată ce tehnici inedite îl vor face să te dorească cu toate simţurile şi îl vor aduce, într-un final, la un orgasm exploziv!
De Revelion, oferă-i iubitului tău senzaţii pe care nu le va uita niciodată. Dacă ştii că adoră sexul oral, iată ce tehnici inedite îl vor face să te dorească cu toate simţurile şi îi vor aduce, într-un final, un orgasm exploziv! Condimentează trecerea dintre ani cu plăceri nebănuite. Află cum:

1. Transformă sexul oral într-un festin


De Revelion, transformă sexul oral într-un festin şi consumă alimente gustoase direct de pe penisul lui. Frişca, strugurii, căpşunile şi siropul de ciocolată sunt câteva alimente care sigur vor face sexul oral foarte savuros pentru ambii parteneri. Fereşte-te de alimentele picante şi de cele uleioase. Cele din urmă deteriorează latexul şi pot duce la ruperea prezervativului!

3. Alege un loc privat când sunteţi la petrecere


Dacă vrei să-l provoci într-un stil mare, atunci abordează-l când sunteţi în public. Dacă vă aflaţi la o petrecere, invită-l pe iubitul tău în baie şi oferă-i câteva secunde de plăcere, fără să-l aduci la orgasm. În acest fel, seara devine mult mai interesantă, datorită tensiunii sexuale care se creează între voi doi.

2. Fă-i sex oral în drum spre casă


Vă întoarceţi acasă după o noapte de petrecere, dar ţie încă nu ţi-e somn? Trezeşte-i şi iubitului tău cheful de nebunii în drumul spre casă. Atinge-i zona intimă prin materialul pantalonilor şi dă-i de înţeles că vrei să-i faci ceva interzis... în maşină, în lift sau chiar în faţa uşii de acasă, în timp ce el descuie uşa. Sexul oral pe fugă este plin de adrenalină, iar iubitul tău va fi mult mai pasional după aceea.

4. Surprinde-l cu o mişcare inedită


De regulă, femeile încep sexul oral luând capul penisului între buze puţin câte puţin, apreciază celebrul sexolog, Tracey Cox. Data viitoare când îi faci sex oral, schimbă tactica de atac. Cuprinde-i cât mai mult din penis cu buzele din prima mişcare, până când vârful său îţi atinge cerul gurii. Nu se va aştepta la o astfel de mişcare, iar senzaţiile îl vor surprinde şi îl vor duce foarte aproape de orgasm.

5. Alege o poziţie nouă de sex oral


Dacă, de regulă, iubitul tău stă aşezat pe spate iar tu deasupra lui, e cazul să schimbaţi poziţia, mai ales că în noaptea de Revelion, cel mai probabil, porţi tocuri. Nu de alta, dar îl va incita la maxim să te vadă că îngenunchezi în faţa lui purtând pantofi cu toc cui şi începi să-i faci sex oral. Pentru efect maxim, ţine ambele mâini pe posteriorul lui!

6. Poartă un ruj roşu pe buze


Efectul vizual va fi deosebit de erotic. Poartă o nuanţă de ruj roşu ca focul şi cuprinde-i penisul între buze. Se va simţi ca un star într-un film pentru adulţi, iar tu vei fi fantezia lui devenită realitate.

7. Priveşte-l în ochi în timpul actului


Nu-i mai trata penisul ca pe un obiect străin de trupul iubitului tău. Dezbracă-te de inhibiţii şi priveşte-l pe iubitul tău în ochi atunci când îi faci sex oral! Transmite-i din priviri că adori să-l satisfaci. Nicio tehnică de stimulare nu i se pare mai erotică decât dorinţa din ochii iubitei!

8. Numărătoarea inversă care îl aduce la extaz


De obicei te mişti în sus şi în jos la o viteză constantă, când îi faci sex oral? Află că tehnica aceasta poate deveni destul de monotonă la un moment dat. Iată o numărătoare specială cu care merită să-ţi surprinzi iubitul de Revelion! Începe cu cinci mişcări sus-jos lente, continuă cu patru mişcări sus-jos lente şi una rapidă, mai apoi trei mişcări sus-jos lente şi două rapide şi tot aşa, până când constaţi că iubitul tău are un orgasm exploziv!