Sex oral. 5 poziţii erotice în care să-ţi satisfaci iubitul

Plănuieşti o noapte de răsfăţ doar pentru el, în care să-i împlineşti toate fanteziile erotice? În acest caz, sexul oral nu trebuie să lipsească. Oferă-i satisfacţie şi asigură-te că va deveni dependent de atingerile tale. Iată câteva poziţii demne de nopţi speciale cu ajutorul cărora îl vei înnebuni de plăcere şi îl vei face să te dorească şi mai mult. 

Supusa

Este o poziţie la care tânjesc toţi bărbaţii. Tu stai întinsă pe spate, cu o pernă sub cap, iar iubitul tău îngenunchează deasupra ta, cuprinzându-ţi gâtul cu picioarele. Foloseşte-ţi mâinile pentru a mângâia şi explora corpul partenerului. În timp ce face mişcări de dute-vino, iubitul îţi poate atinge sânii şi faţa.

Instalatoarea

În această poziţie ambii parteneri stau pe o parte, aşezaţi în formă de L. Partenerul tău îşi desface picioarele pentru a te lăsa să îţi strecori capul între coapsele lui. Eşti liberă să îţi plimbi mâinile pe corpul lui, iar el te poate "manevra" ţinându-te de frunte.

68

Aproape un 69, însă tu eşti singura care va oferi răsfăţ oral. Tu stai întinsă pe spate, în timp ce el e deasupra, cu picioarele îndreptate spre capul tău. Partenerul se poate sprijini pe coate pentru a nu lăsa toată greutatea pe tine. Poziţia este perfectă atât pentru sex oral, cât şi pentru analingus. Aşază o pernă sub cap pentru o poziţie mai comodă şi pentru a evita durerile de gât.

Ciocanul

În această poziţie, tu eşti aşezată pe podea, în timp ce el stă cu picioarele depărtate, deasupra feţei tale. Ai mâinile libere pentru extra stimulare, iar el se poate lăsa mai jos, pentru a aplica mai multă presiune, sau se poate ridica, pentru mai puţină presiune. El poate controla mişcările, efectuând un balans în faţă şi în spate.

Desfătarea

O poziţie simplă, dar extrem de plăcută pentru ambii parteneri. Iubitul tău stă întins pe spate pe marginea patului sau a canapelei, în timp ce tu îngenunchezi şi îi oferi o partidă de sex oral. El are mâinile libere pentru atingeri fierbinţi şi extra stimulare.

MAI MULT DESPRE: sex oral, pozitii sex