Sex la telefon. 5 jocuri erotice care îţi vor condimenta relaţia

Relaţie la distanţă? Asta nu înseamnă neapărat că viaţa sexuală va avea de suferit. Sunt multe metode în care vă puteţi bucura de intimitate în doi, chiar dacă vă aflaţi la kilometri distanţă unul de celălalt. Sexul la telefon este metoda ideală pentru a îţi menţine vie relaţia la distanta dar şi o soluţie pentru cuplurile care vor să alunge monotonia din dormitor. Iată câteva jocuri erotice care merită experimentate.

Masturbare cu jucării sexuale

Ce poate fi mai incitant decât vocea partenerului tu care îţi şopteşte cât de mult te doreşte şi îţi descrie partida de amor ideală? Răspunde-i cu gemete de plăcere în timp ce te atingi şi mangâi, imaginându-ţi ca sunt mâinile iubitului tău care îţi explorează trupul. Foloseşte şi jucării sexuale pentru a spori plăcerea. Orgasmele nu vor întârzia să apară, la ambele capete ale liniei telefonice.

Roluri sexy

Puneţi-vă imaginaţia la bătaie şi împliniţi-vă fanteziile. Vă puteţi deghiza în diferite personaje sexy, faceţi poze şi trimiteţi-le partenerului. Apoi stabiliţi regulile unui joc erotic. De exemplu, poţi să interpretezi rolul asistentei sexy, iar iubitul tău poate fi pacientul care are nevoie de îngrijiri. Nu ezita să foloseşti un limbaj deocheat pentru a conversaţie incitantă.

Împărtăşiţi-vă fanteziile

Dacă faţă în faţă te poate copleşi timiditatea, la telefon poţi găsi curajul necesar de a vorbi despre cele mai ascunse fantezii erotice. Povesteşte-i cu detalii dorinţele tale erotice şi îndeamnă-l şi pe el să facă la fel. Cu siguranţă, veţi avea parte de o discuţie extrem de excitantă, preludiul perfect pentru o partidă fierbinte de amor la telefon. 

Întrebări deocheate

Propune-i partenerului următorul joc. Să vă adresaţi reciproc întrebări deocheate. Dacă la început există riscul să vă simţiţi puţin stânjeniţi, după a doua sau a treia întrebare, vă veţi relaxa. Acum ai ocazia să afli cele mai ascunse dorinţe ale iubitului. Poţi fi sigură că după cel mult 15 minute, veţi fi amândoi excitaţi. 

Poveşti fierbinți

Nu vei uita niciodată prima noapte de dragoste pasională dintre voi. Aminteşte-i-o cu lux de amănunte şi enumeră atingerile care ţi-au adus orgasmul. Veţi retrăi acele clipe şi puteţi atinge orgasmul împreună. Îl poţi provoca şi el să-ţi povestească partida de amor care i-a rămas întipărită în minte.