Sex la birou. 5 poziţii pentru o partidă de amor făcută pe fugă

A rămâne peste program nu înseamnă neapărat un lucru rău. Mai ales dacă se întâmplă să fii singură cu colegul cel drăguţ, cu care flirtezi de luni bune. Poţi împlini una dintre cele mai frecvente şi incitante fantezii: sexul la birou. Dacă te numeri printre femeile care nu-şi refuză nicio plăcere, îţi sugerăm câteva poziţii, ideale pentru partidele de amor pe fugă. Asigură-te ca nu vei fi surprinsă de colegi sau, mai grav, de şefi şi nici de camerele de luat vederi şi bucură-te de clipe fierbinţi!

Angajata model

Este o poziţie care îi oferă controlul total partenerului şi permite o penetrare adâncă. Urcă-te pe birou, sprijinindu-te în mâini. Iubitul tău se va poziţiona în faţa ta, cu mâinile pe coapsele tale. Încolăceşte-ţi picioarele în jurul şoldurilor şi trage-l aproape de tine. În timpul penetrării, puteţi încerca şi mişcări circulare pentru a spori plăcerea.

Foto: sofeminine.co.uk

Picioarele sus!

Întinde-te pe marginea biroului, cu faţa în sus. Ridică picioarele, ţinându-le apropiate, iar iubitul ţi le poate sprijini în timpul penetrării.

Angajata supusă

Pentru acestă poziţie ai nevoie de braţe puternice pentru a te sprijini. Iubitul tău va fi cel care controlează mişcările, penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul exploziv. Începe prin a te aşeza întinsă pe birou sau canapea, cu faţa în jos şi picioarele pe podea. Ridică-te uşor şi sprijină-te în coate. Partenerul se va poziţiona între picioarele tale şi le va ridica la nivelul dorit.

Scăunelul

O poziţie pe cât de simplă, pe atât de plăcută pentru ambii parteneri, scăunelul se numără printre preferatele masculilor. Motivul? Ca şi celelalte poziţii în care femeia stă deasupra, doamnele fac toată treaba, iar domnii se pot relaxa şi bucura de experienţă. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu în braţele lui. Pentru o penetrare mai uşoară, te poţi apleca uşor în faţă.

Doggy style

Este una dintre cele mai rapide şi plăcute poziţii pentru ambii parteneri. Dacă sunteţi în criză de timp sau vă temeţi să nu fiţi surprinşi, această poziţie este ideală. Apleacă-te peste birou şi permite-i partenerului să te penetreze pe la spate.