Sex. Kamasutra la birou: 5 poziţii care aprind pasiunea

O partidă de amor făcută pe fugă la muncă poate să fie o fantezie la care visezi de multă vreme! Rămâi peste program şi abordează-l pe colegul cu care flirtezi!


Dacă ai un iubit la birou şi vreţi să vă jucaţi puţin înainte de a ajunge acasă există câteva poziţii pe care le puteţi încerca, însă înainte trebuie să vă asiguraţi că vă luaţi toate măsurile de precauţie ca nimeni să nu vă surprindă. Acest lucru poate să vă aprindă pasiunea, astfel că puteţi să continuaţi acasă ceea ce aţi început la birou.


Foto: http://diaporamas.doctissimo.fr

1. Pe scaunul de birou

Trebuie să aveţi grijă ca acesta să nu alunece, de aceea este de preferat să fie mochetă pe jos pentru siguranţă. Partenerul se va aşeza confortabil în scaun, iar tu te aşezi peste genunchii lui, perfecţionându-vă poziţia în funcţie de mişcările pe care le preferaţi. El te va susţine de brâu pentru a te ajuta să te mişti şi să ai o stabilitate mai bună.

2. În ascensor

După pauza de ţigară puteţi încerca o poziţie potrivită pentru ascensor. Te poţi sprijină de un perete, iar partenerul îţi va susţine posteriorul în timp ce tu îţi încolăceşti picioarele în jurul taliei sale. Mişcările vor fi controlate de partener, tu putând să te bucuri de fiecare moment.

3. Pe scările de serviciu

Dacă este un loc nu foarte circulat atunci e numai bun pentru o partidă rapidă de sex. Amândoi aveţi nevoie de echilibru bun, deoarece totul de va desfăşura în picioare, însă partenerul poate să proptească piciorul de perete pentru a vă susţione pe amândoi mai uşor.

4. În parcarea de la birou

Scaunele din spate pot să-ţi ofere un spaţiu confortabil şi destul de intim pentru o patidă de amor la muncă. Aveţi grijă unde e parcată maşina pentru a nu fi surprinşi neplăcut de cineva, în rest poziţiile pe care le puteţi aborda depind de voi, însă cea mai potrivită poate să fie un doggie style.

5. La toaletă

Lasă capacul peste toaletă şi partenerul tău se va aşeza confortabil pe el. Tu te vei aşeza în poalele lui, astfel încât vei dicta toate mişcările. Poate să fie un cadru intim pentru o partidă rapidă, însă trebuie să fiţi silenţioşi să să vă strecuraţi cu grijă afară din toaletă.