Sex. Iubit leneş? 5 poziţii care-l vor satisface

Partenerul tău nu este tocmai un armăsar când vine vorba de amor, iar poziţia lui preferată este cea "stând pe spate"? Asta nu înseamnă că trebuie să aveţi o viaţă sexuală plictisitoare. Fii tu cea dinamică şi adu pasiunea în dormitor. Iată câteva poziţii care vă vor aduce orgasme, fără prea mult efort!

Şezlongul

Această poziţie necesită puţin efort din partea ta, însă merită. Şi asta pentru că permite o penetrare adâncă şi stimularea punctului G. Iubitul tău se întinde pe spate, cu picioarele uşor depărtate. Aşază-te deasupra, cu faţa spre partener. Apoi lasă-te pe spate până atingi podeaua cu mâinile.

Foto: sofeminine.co.uk

Desfătarea de după-amiază

Este o poziţie confortabilă pentru amândoi, ideală pentru zilele leneşe, petrecute în pat. Iubitul tău se întinde pe o parte, iar tu în faţa lui, cu genunchii îndoiţi şi picioarele sprijinite pe şoldul lui.

X

Întinde-te pe o parte, cu un picior uşor ridicat. Partenerul tău se va aşeza şi el pe o parte, strecurându-se între picioarele tale. Iubitul tău îşi va plasa mâinile pe umerii tăi pentru a controla ritmul penetrării.

Femeia deasupra

El se întinde pe spate, cu capul sprijinit de o pernă şi cu picioarele uşor depărtate. Tu te vei aşeza deasupra lui, cu picioarele şi mâinile sprijinite de pat. Pentru mai multă plăcere, ţine genunchii cât mai apropiaţi.

Coşul

Pentru această poziţie, iubitul tău se va aşeza pe podea sau pe o saltea tare, cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Tu te vei aşeza în braţele lui şi vei fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării. Partenerul va avea mâinile libere pentru a-ţi oferi extra stimulare.