Sex în lift. 5 poziţii pentru partide de amor spontane şi periculoase

Puţină adrenalină nu face altceva decât să intensifice pasiunea şi orgasmele. Aşa că dacă eşti în căutare de noi metode de a condimenta viaţa sexuală şi nu te temi de aventură, sexul în lift poate fi exact ceea ce ai nevoie. Blocaţi liftul între etaje şi bucuraţi-vă de câteva momente de pasiune! Nu vă lăcomiţi însă şi alegeţi o partidă scurtă pentru a nu agita vecinii. Nu renunţaţi la haine şi alegeţi poziţii simple. 

Doggy style

Este ideală pentru partidele de amor "pe fugă". În plus, nu necesită renunţarea totală la haine, iar în cazul în care sunteţi pe cale să fiţi surprinşi, vă puteţi acoperi rapid goliciunea. În picioare, cu spatele spre partener, apleacă-te sprijinindu-te de perete. Această tehnică permite stimularea punctului G şi favorizează o penetrare adâncă. Iubitul tău va avea mâinile libere pentru atingeri fierbinţi. 

Dansul

Nu necesită mult spaţiu, este silenţioasă şi foarte intimă, ideală pentru partide de amor în lift. Faţă în faţă, ridică un picior şi încolăceşte-l în jurul partenerului. Pentru mai multă stabilitate, sprijină-te de un perete. Dacă eşti flexibilă, poţi ridica piciorul pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Balerina

Dacă eşti flexibilă şi vrei să profiţi de acest talent, încearcă această poziţie.  Faţă în faţă, ridică un picior cât de mult poţi. Iubitul tău se va apleca, îndoind genunchii, şi va duce piciorul de pe scaun pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Suspendata

Este poziţia ideală pentru o partidă spontană şi fierbinte. Surprinde-l şi sari la el în braţe. El va fi cel care te va susţine, poziţionându-şi mâinile pe coapsele tale. Tot el va fi şi cel care va controla mişcările şi adâncimea penetrării. Pentru mai multă siguranţă, partenerul tău se va sprijini de un perete.

Călăreaţa

Poziţiile în care stai deasupra îţi oferă cele mai intense orgasme. Pentru mai multă plăcere, apropie-ţi trupul de pieptul partenerului. Iubitul tău îşi poate încrucişa picioarele sau îşi poate ridica genunchii pentru ca tu să te sprijini de ei. Mişcă-te astfel încât să-i atingi abdomenul cu osul pubian. Nu doar că punctul tău G este stimulat prin penetrare, dar şi clitorisul va fi trezit de atingerea cu abdomenul său. În această poziţie tu controlezi ritmul, intensitatea mişcărilor şi unghiul de penetrare.
MAI MULT DESPRE: sex in lift, pozitii sex