Sex în aer liber de 1 Mai. 6 poziţii de sezon pentru o minivacanţă fierbinte

Indiferent dacă plănuieşti să petreci la mare sau la munte, profită din plin de zilele libere! Condu-ţi iubitul într-un loc mai retras şi oferă-i clipe de neuitat. Dacă eşti la prima experienţă de sex în aer liber, îţi venim în ajutor cu poziţii comode şi potrivite oricărui loc care îţi vor asigura o partidă incendiară. Distracţie plăcută!

Sirena

Dacă îţi petreci minivacanţa la un hotel cu piscină, atunci ai face bine să profiţi. La orele târzii din noapte, când riscul de a fi surprinşi este mic, furişaţi-vă la piscină pentru o partidă de sex în apă. Tot ce trebuie să faci este să îmbraci un costum de baie uşor de manevrat. În timp ce iubitul tău va sta în picioare, încolăceşte-te în jurul lui. Apa va înlesni mişcările, iar partenerul va reuşi să îţi sprijine greutatea mai uşor.

Leneşul

Aţi descoperit o porţiune de plajă mai retrasă? Încercaţi această poziţie. Iubitul tău se va aşeza în fund, cu picioarele întinse. Urcă-te deasupra lui şi condu partida de sex. Penetrarea a fi adâncă, iar orgasmul exploziv.

În genunchi

Singuri în pădure? Ce zici să vă opriţi pentru o partidă rapidă de sex oral? Surprinde-l! Îngenunchează in faţa lui şi dă-i jos pantalonii. Poate fi începutul unei partide de sex sălbatic. 

Doggy style

Rapidă şi simplă, această poziţie vă permite câteva minute de plăcere oriunde şi oricând. În plus, oferă satisfacţie garantată. În picioare, cu spatele spre partener, apleacă-te, întinzând mâinile cât de mult poţi spre podea. Această tehnică permite stimularea punctului G şi favorizează o penetrare adâncă. Iubitul tău va avea mâinile libere pentru atingeri fierbinţi. 

În picioare

Spaţiu limitat? Atunci ce ai zice de o tehnică simplă şi romantică? În picioare, faţă în faţă, încolăceşte-ţi piciorul în jurul lui şi trage-l aproape de tine. Dacă oboseşti, iubitul îţi poate sprijini piciorul cu mâna. Nu numai că vă permite să vă priviţi în ochi şi să vă sărutaţi, dar această poziţie este ideală pentru câteva clipe de intimitate în afara dormitorului.

Răsfăţ oral pe maşină

Poziţia ideală pentru sex oral rapid. Tot ce trebuie să faci este să trageţi maşina pe dreapta, într-un loc mai retras, şi să te aşezi pe capota maşinii sau orice alt punct de sprijin. Depărtează picioarele şi lasă-ţi iubitul să facă toată treaba. Apoi puteţi inversa rolurile.