Sex în aer liber. 5 poziţii fierbinţi pe maşină. Le-ai încerca?

Te excită tot ce este interzis şi nu te sperie gândul unei amenzi? Atunci trageţi maşina pe dreapta, într-un loc ferit de ochii trecătorilor, şi bucuraţi-vă de câteva minute pasionale. Ideal ar fi ca acţiunea să se petreacă noaptea sau într-un loc mai intim cum ar fi un drum de pădure, pentru a nu risca prea mult. Iată câteva sugestii de poziţii de care vă puteţi bucura pe capota maşinii.

 

V-ul erotic

Ideală pentru amorul pe masa din bucătărie, dar şi pentru partide rapide de sex pe maşină, această poziţie necesită flexibilitate din partea ta. Aşază-te pe capota maşinei, în timp ce iubitul tău se va poziţiona în faţa ta, cu picioarele uşor îndoite pentru penetrare mai uşoară. Pune-ţi mâinile în jurul gâtului şi apoi ridică-ţi picioarele pe umerii lui, unul câte unul. Penetrarea va fi una adâncă, iar partenerul tău va fi cel va dicta ritmul.

Foto: sofeminine.co.uk

Pe la spate

Dacă îţi place să fii penetrată pe la spate, apleacă-te peste maşină, cu spatele la iubitul tău. Temperatura ridicată a maşinii pe trupul gol îţi va trezi toate simţurile, iar orgasmul va fi exploziv.

Plugul

Pentru acestă poziţie ai nevoie de braţe puternice pentru a te sprijini. Iubitul tău va fi cel care controlează mişcările, penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul exploziv. Începe prin a te aşeza întinsă pe maşină, cu faţa în jos şi picioarele pe pământ. Ridică-te uşor şi sprijină-te în coate. Partenerul se va poziţiona între picioarele tale.

Leagănul

Această poziţie necesită putere şi flexibilitate din partea ambilor parteneri. Aşază-te cu picioarele pe maşină, în timp ce partenerul se va poziţiona în spatele tău. Te va sprijini cu mâinile pe posterior astfel încât tu să te aşezi ca într-un leagăn, cu spatele lipit de pieptul lui. Iubitul te va penetra pe la spate, în timp ce tu te sprijini pe mâinile lui pentru mai multă mobilitate.

Sirena

Întinde-te pe capota maşinii, cu faţa în sus. Ridică picioarele, ţinându-le apropiate. Iubitul îţi poate sprijini picioarele în timpul penetrării.