Sex. Fii "rea" în pat şi domină-ţi partenerul! 6 sfaturi de care trebuie să ţii cont

Orice fată bună şi-a dorit, măcar o dată, să fie rea. Şi nu degeaba. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile pasionale cu atitudine dominatoare.

Dacă toată viaţa ai fost una dintre fetele cuminţi, să devii obraznică, chiar şi pentru câteva clipe, poate fi dificil. Dar nu imposibil. Dacă tu şi iubitul tău doriţi să încercaţi ceva nou, atunci jocul cu dominatoarea şi sclavul poate fi experienţa de aveţi nevoie pentru a ieşi din rutină. Ai nevoie de costumaţie sexy, jucării sexuale şi atitudine dominatoare!

Atenţie, însă! Înainte de a începe, trebuie să stabiliţi câteva reguli pentru ca lucrurile să nu vă scape de sub control.

Fetele rele poartă latex!

Un costum negru, din latex de pisică sexy, unul roşu de diavoliţă sau o lenjerie provocatoare, alege o ţinută care să te inspire. Optează pentru negru sau roşu dacă vrei să trezeşti "animalul" din iubitul tău şi să aveţi parte de o noapte pasională. Costumaţia nu numai că te va ajuta să intri în starea necesară, dar poate fi şi un element vizual extrem de excitant pentru partenerul tău. Fă o vizită la sex-shop pentru o ţinută sexy. Nu uita să o combini cu un machiaj puternic. Rujul roşu nu trebuie să lipsească de pe buzele tale.

Învaţă limbajul "murdar"

Să scoţi sunete precum Ah! Oh! poate fi simplu. Însă limbajul deocheat este cel care condimentează o partidă de sex. Când femeile ţipă, gem, zgârie, vorbesc murdar îi transmit partenerului că se simt bine şi astfel le satisfac orgoliul. În plus, cuvintele indecente au efect excitant şi te ajută să intri mai bine în rol. Ordonă-i ce să facă şi spune-i cât de mult te excită mişcările lui. Vei fi surprinsă de cât de ascultător va deveni iubitul tău.

Fii agresivă!

Din când în când, poţi fi uşor agresivă în pat, stimulându-ţi partenerul cu câteva cuvinte indecente, biciuindu-l uşor sau legându-l de pat. Imobilizează-ţi iubitul cu cătuşe, spre exemplu, după care poţi începe să îl tachinezi cu atingeri senzuale, săruturi şi muşcături care îi vor aprinde toate simţurile. Fă-l să geamă de dorinţă şi nu îl lăsa să joace după regulile lui, ci impune-le pe ale tale, limitându-i atingerile şi orice alte iniţiative.

Ai, însă, grijă să nu depăşeşti limitele!

Porneşte camera de filmat

Să porneşti camera video în dormitor poate fi foarte incitant, nu numai în timpul partidei de sex, ci şi după când veţi urmări prestaţiile. În plus, ca şi în cazul sportivilor care îşi analizează mişcările după joc, înregistrarea partidei de amor te poate ajuta să îţi îmbunăţeşti tehnicile sexuale.

Dacă o faci aşa cum trebuie, cu un plan stabilit înainte şi cu o discuţie serioasă cu partenerul, te poţi alege cu o amintire sexy. Ca să te asiguri că nu vei avea parte de momente penibile pe viitor, îţi recomand să ai grijă să nu fii uşor de recunoscut în filmuleţ. Peruca, masca, ochelarii de soare nu numai că-ţi ascund faţa, dar vor face totul mai incitant. De asemenea, poţi folosi o lumină difuză în cameră şi evitaţi să expuneţi feţele în prim plan.

Nu exagera!

Evită să foloseşti prea multe jucării sexuale în acelaşi timp şi limitează-te la 2-3 obiecte care să fie pe placul amândurora.

Înainte de a merge în dormitor, stabiliţi câteva reguli!

Pentru a evita riscul de a depăşi limitele, iar celălalt să nu se simtă confortabil, stabiliţi câteva reguli. De asemenea, trebuie să alegeţi un cuvânt care să aibă puterea de a opri tot jocul. Dacă iubitul tău vrea să încetaţi, nu îl lăsa să se roage, pentru că este posibil să confunzi rugăminţile lui cu o parte din interpretarea rolului său de supus.