Sex. Eşti prea agresivă în pat? 5 semne că îl intimidezi

Bărbaţii susţin că adoră femeile care ştiu ce vor şi deţin controlul în pat. Însă, când trebuie să te opreşti pentru a nu întrece măsura? Psihologii avertizează că în anumite condiţii o femeie poate inhiba sexual un bărbat. Iată 5 semne care te avertizează că eşti prea agresivă în pat.

Foloseşti prea multe jucării

Introducerea unor jucării sexuale în dormitor se face după o discuţie deschisă între parteneri, pentru a le putea alege pe cele potrivite. Dacă vrei să foloseşti un vibrator în timpul actului sexual, nu alege unul cu dimensiuni mai mari decât organul iubitului. Rişti să-i răneşti egoul.

Oferi prea multe indicaţii

Cu siguranţă, iubitul tău va aprecia dacă îl vei ajuta cu o sugestie sau două despre cum să te satisfacă. Mai multe însă îi vor da de înţeles că habar nu are ce face şi rişti să-l jigneşti. De asemenea, prea multe comenzi sau indicaţii îl pot zăpăci, iar partida de sex se poate transforma într-un adevărat fiasco.

Partidele de sex încep mereu la iniţiativa ta

Dacă iniţiezi partidele de sex mai mult decât o face el, acest comportament poate duce la emascularea partenerului. Iubitul va aprecia dorinţa ta de a face sex şi chiar şi momentele când preiei controlul, însă, dacă ai mereu acest comportament va ajunge să creadă că face ceva greşit.

Exagerezi cu gemetele

Bărbaţii pot fi ghidaţi către tehnica potrivită sau locul dorit prin gemete, dar nu toţi apreciază comportamentul de starletă porno. Foloseşte-le cu măsură şi fii cât mai naturală pentru a nu-l face să creadă că te prefaci.

Eşti agresivă în mişcări

Dinţii nu au ce căuta pe penis şi oricât de mult ţi-ai dori să-l apuci de părul de pe piept când eşti deasupra, abţine-te. Dacă eşti prea agresivă în mişcări şi atingeri, iar el nu apreciază astfel de tehnici, rişti ca durerea produsă să-i încheie brusc erecţia.