Sex. Cum să te pregăteşti pentru prima noapte cu noul iubit

Eşti îndrăgostită până peste cap şi ai decis că este momentul să treci la următoarea etapă? Ştii bine că prima noapte de sex poate fi definitorie pentru relaţia voastră şi acest fapt nu face altceva decât să sporească emoţiile. Prima noapte de intimitate îi va oferi indicii despre cum va fi viaţa voastră împreună, iar asta o face foarte importantă.

Dacă plănuieşti momente romantice alături de noul iubit, trebuie să ai în vedere câteva aspecte. Asigură-te că prima noapte împreună nu va fi şi ultima. Lasă inhibiţiile, fii sexy şi încrezătoare în tine!

Lenjerie sexy şi machiaj natural

Chiar dacă bărbaţii adoră un look natural la o femeie, asta nu înseamnă că nu poţi trişa cu puţin machiaj. Limitează-te la puţin rimel şi blush şi lasă-l să creadă că nu porţi deloc machiaj. Nu-ţi neglija nici trupul. Foloseşte un strop de autobronzant pentru a arăta perfect dezbrăcată. De asemenea, optează pentru lenjerie din dantelă, dacă vrei să-l cucereşti.

Accesorii

Chiar dacă vei fi dezbrăcată în cea mai mare parte a serii, asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la accesorii. O pereche de pantofi stiletto îţi va alungi picioarele şi te va pune într-o lumină foarte sexy. De asemenea, poţi purta un lănţişor care să cadă printre sâni.

Atenţie la postură!

Îndreaptă spatele şi încearcă să nu pari cocoşată. Ridică bărbia şi astfel gâtul tău va părea mai lung, iar silueta mai zveltă. Arcuieşte-te natural pentru ca sânii şi posteriorul să pară mai mari şi mai apetisanţi.

Fă-ţi timp pentru puţin sport

Câteva flotări făcute cu o zi înainte pot face minuni pentru starea de spirit şi pentru musculatura ta. Te vor ajuta să capeţi mai multă încredere în tine şi vor elibera endorfinele care îţi vor asigura dispoziţia pentru o noapte de amor.

Fii relaxată!

Poartă-te natural şi relaxează-te. Nu încerca să imiţi prestaţia unei actriţe porno doar ca să-l impresionezi. Există riscul să pari penibilă. În plus, în prima seară este mai bine să o luaţi uşor. Chiar dacă ştii numeroase poziţii sau ai tendinţe sado-maso, este bine să te abţii, altfel rişti să-l intimidezi.

Igiena personală

Un duş înainte este important, o ştii bine. De asemenea, trebuie să scapi de părul nedorit şi să te asiguri că pielea ta este hidratată şi pregătită de atingerile iubitului. Nu ignora nici pedichiura! Mulţi bărbaţi dau o atenţie deosebită picioarelor şi sunt atraşi de această parte a corpului.

Protejează-te!

Nu uita de protecţie! Pentru prima experienţă sexuală cu un nou partener, cel mai bun este prezervativul. Te fereşte de o sarcină nedorită şi de boli cu transmitere sexuală.