Sex. Cum să-i faci faţă unui partener pervers. Sfaturi utile!

Practici sado-maso, schimb de parteneri, sex anal, exhibiţionism, toate acestea fac parte din lista de activităţi pe care pe care nu le-ai permite sub nicio formă în dormitorul tău. Dar în cazul în care de ele depinde relaţia ta?

Fiecare persoană are curiozităţi sexuale, mai mult sau mai puţin "normale". În relaţii, în cele mai multe cazuri, bărbaţii sunt cei mai deschişi din punct de vedere sexual şi mai dornici de a experimenta. Sexul anal, deep throat, dominaţia, folosirea jucăriilor sexuale sunt câteva dintre practicile sexuale preferate de bărbaţi şi, de multe ori, refuzate de partenerele lor. Dacă eşti într-o relaţie cu un bărbat care cere mai mult decât vrei tu să oferi, ţine cont de aceste sfaturi.

Ascultă-l!

Fiecare persoană are anumite aşteptări, dorinţe sexuale şi care, dacă nu-i sunt satisfăcute, va căuta plăcere în afara relaţiei. Nu-l refuza fără să ştii exact despre ce este vorba. Ascultă-i fanteziile şi discută deschis cu el pe această temă. Încercaţi să ajungeţi la un compromis.

Fii deschisă la noi experienţe

Dacă aveţi o relaţie de dragoste care durează de ani şi există încredere între voi, atunci puteţi încerca şi tehnici "perverse". Condiţia este să vă provoace plăcere ambilor. Dacă simţi că dorinţele iubitului tău nu sunt tocmai rezonabile şi că depăşesc cu mult limitele tale, explică-i ce te deranjează şi refuză-l cu blândeţe.

Alege cuvintele cu atenţie!

Dacă ai decis să oferi o şansă dorinţelor lui, însă lucrurile nu merg bine şi simţi disconfort în timpul partidei de sex, spune-i să se oprească, fără a-l brusca. Alege cu atenţie cuvintele şi încearcă să nu-l jigneşti. Când vine vorba de sex şi performanţele lor, bărbaţii pot fi foarte sensibili.

Renunţă la prejudecăţi!

În dragoste, totul este permis, atât timp cât provoacă plăcere ambilor parteneri. Renunţă la prejudecăţi şi oferă o şansă fanteziilor lui. Este posibil să te excite orice practică sexuală neobişnuită, mai ales dacă îţi vezi iubitul pe culmile plăcerii.

Stabiliţi limitele împreună!

Graniţa dintre normal şi pervers este stabilită doar de parteneri. Important este să experimentaţi ce vă doriţi, să daţi frâu liber imaginatiei şi să puneţi în practică orice fantezie alături de partener. Dar nu înainte de a discuta deschis pe această temă şi de a stabili limitele. Indiferent de tehnicile sexuale preferate, nimic nu este pervers dacă vă face plăcere ambilor şi dacă nu vă pune în pericol viaţa.