Sex. Cele mai bune poziţii pe care le poţi încerca în maşină

Dacă nu ai făcut încă amor într-un automobil, atunci este timpul să-ţi condimentezi viaţa cu o partidă pe bancheta din spate. Adrenalina poate atinge cote maxime şi poate transforma clipele de pasiune într-o experienţă senzaţională. Însă, pe cât de incitant sună, sexul în maşină poate da bătăi de cap chiar şi celor mai experimentaţi şi poate crea disconfort ambilor parteneri. Pentru că spaţiul este foarte limitat, trebuie sa profitaţi de fiecare centimetru. Iată câteva poziţii pentru care merită să tragi pe dreapta!

Poziţia misionarului

Este poziţia ta preferată? Ei bine, o poţi pune în practică şi în maşină. Întinde-te pe spate, atât cât îţi permite bancheta din spate a maşinii, şi lasă-ţi iubitul deasupra ta. Spaţiul redus oferit de banchetă va creşte gradul de intimitate şi vă va face să vă simţi mai apropiaţi ca oricând. Tot ce trebuie să faceţi este să opriţi maşina pe un drum lăturalnic pentru a vă asigura că nu veţi fi deranjaţi de ochii curioşilor.

Cowgirl

Tot bancheta din spate îţi poate oferi şi locul necesar pentru un cowgirl de neuitat. Trage scaunele în faţă pentru a obţine cât mai mult spaţiu în spate. Aşază-ţi iubitul întins pe bancheta din spate, iar tu pune-te deasupra, cu faţa spre el. Oferă-i o partidă de neuitat.

Lotus

Împinge scaunul din dreapta al pasagerului în spate pentru a face loc. Roagă-ţi iubitul să se aşeze în poziţia lotus, cu picioarele încrucişate, iar tu vei sta în poala lui, cu faţa spre el. Încrucişează-ţi picioarele în jurul taliei lui. Pentru mai multă stabilitate ţineţi-vă în braţe. Această poziţie oferă o penetrare completă.

Doggie style

Tot scaunul din dreapta şoferului este cel care-ţi permite şi această poziţie. Trage scaunul cât mai în spate şi lasă spătarul mai jos. Aşază-te în genunchi pe scaun, cu faţa spre spatele maşinii, şi lasă-ţi iubitul să te penetreze pe la spate.

Linguriţa

Adaptează această poziţie la spaţiul oferit de bancheta din spate şi întindeţi-vă pe o parte, faţă în faţă. Încolăceşte-ţi picioarele în jurul lui pentru a permite o penetrare mai adâncă.

Comoara ascunsă

Fă-i o surpriză mai mult decât plăcută şi oferă-i o partidă de sex oral când se află la volan. Pentru a vă bucura de momente în siguranţă, trageţi maşina pe dreapta. În timp ce el se află pe scaunul şoferului, tu, de pe scaunul pasagerului, te apleci şi îi oferi câteva minute de plăcere.

Pentru o partidă de sex de neuitat, ţine cont de aceste sfaturi:
1. Nu renunţa la toate hainele. Riscul să fiţi surprinşi este mare şi ai nevoie de textile pentru a te acoperi.
2. Scaune din piele? Ai grijă la arsurile provocate de frecare! Pune un prosop sau o pătură pentru a nu rămâne cu semne dureroase.
3. Mărimea (maşinii) contează! Dacă vă aflaţi într-o maşină mică, care nu vă permite prea multe poziţii, mutaţi-vă pe capota maşinii.
4. Alege locuri mai puţin populate dacă nu vreţi să ajungeţi pe youtube. De asemenea, indicat este să aştepţi noaptea, pentru a nu fi deranjaţi.