Sex. Ce spune despre iubitul tău poziţia erotică preferată

Preferă să te posede într-un Doggy Style sălbatic sau vrea să faceţi dragoste în poziţia misionarului? Comportamentul din dormitor poate spune multe despre personalitatea iubitului. Află mai multe despre partenerul tău şi descoperă ce se ascunde în spatele preferinţei lui pentru o anumită poziţie. 

Poziția misionarului

Iubeşti un bărbat tandru căruia îi place stabilitatea. De asemenea, este o persoană comodă, care nu se dă în vânt după aventuri. Este un partener loial, căruia nu-i trece prin cap să-şi înşele partenera. Alegerea acestei poziţii apare şi din dorinţa de a-şi privi partenera în ochi şi de a-i surprinde fiecare emoţie, dar şi din nevoia de afecţiune. Această tehnică este preferată de un număr mare de bărbaţi pentru că le permite să controleze acţiunea.

Doggy style

Este una dintre cele mai îndrăgite poziţii sexuale în rândul bărbaţilor. Motivul? Le permite să deţină controlul absolut al mişcărilor şi ritmului. Dacă preferă această poziţie, asta poate însemna că ai alături un bărbat independent, aventuros, căruia îi place să ia atitudine şi în afara dormitorului. Însă, faptul că această poziție nu presupune să vă priviți în ochi în timp ce faceți amor poate indica şi nesiguranţă. Atenţie! Preferă relaţiile pasagere.

Linguriţa

Această poziţie este specifică bărbaților posesivi şi geloşi. Dacă preferă această tehnică, ai alături un partener sensibil care are nevoie permanent de dovezi de afecţiune. De asemenea, poate indica şi neîncredere. 

Femeia deasupra

Dacă, de cele mai multe ori, tu stai deasupra şi faci cea mai mare parte din treabă, ai alături un bărbat comod, obișnuit să obțină lucrurile ușor de la viață. Însă, în această poziţie, femeile ating orgasmul mai uşor şi preferinţa lui pentru această poziţie poate însemna şi faptul că pune plăcerea ta pe primul loc. 

Poziţia 69

Îi place echilibrul şi asta se manifestă şi în pat. Vrea să ofere, dar şi să primească, în acelaşi timp, şi nu vrea sub nicio formă să primească mai puţin decât celălalt.

În picioare

Iubitul tău are un libido crescut şi îi place să experimenteze. Partidele de sex spontane sunt pe placul lui, iar orice ieşire se poate transforma într-o aventură... sexuală. Ai grijă, acest bărbat se plictiseşte destul de repede şi are nevoie constant de ceva nou.