Sex anal. 5 poziţii ideale pentru începători. Plăcere fără durere!

Fie că vrei să încerci din curiozitate sau pentru că iubitul tău insistă să experimentaţi, informează-te înainte de a trece la fapte. Şi asta pentru că în cazul în care nu eşti pregătită, sexul anal poate fi dureros. Pentru a nu-ţi pune sănătatea în pericol sau a partenerului, este recomandat să folosiţi prezervativul. Nu uita nici de lubrifiant, pentru a face penetrarea mai uşoară.

Cowgirl

Această poziţie îţi oferă controlul total asupra mişcărilor dar şi al adâncimii penetrării. Nu te grăbi şi relaxează-te pentru a uşura penetrarea. Nu numai că este o poziţie comodă, dar te va ajuta să atingi orgasmul. Partenerul tău se va întinde pe spate, iar tu te vei urca deasupra, hotărând ritmul mişcărilor.  
 
Foto: sheknows.com 

Doggy style

Această poziţie este recomandată începătorilor pentru că uşurează penetrarea şi scade riscul experienţelor neplăcute. În timp ce partenerul tău va conduce partide de sex, tu te poţi relaxa. Folosiţi lubrifiant din plin şi începeţi încet, cu mişcări tandre. Aşază-te în genunchi, iar el se va poziţiona în spatele tău şi te va penetra anal, ţinându-te de şolduri. Iubitul tău se poate întinde uşor pentru a-ţi stimula clitorisul pentru un orgasm intens.

Faţă în faţă

Această poziţie este ideală dacă îţi doreşti mai multă intimitate şi să îţi poţi privi partenerul în ochi în timpul actului sexual. Iubitul tău se va aşeza pe pat, iar tu în poala lui. Şi în această poziţie, controlul mişcărilor şi al penetrării îţi aparţine. În plus, iubitul tău are acces la sâni şi clitoris, pentru a-ţi asigura orgasmul. 

Poziţia misionarului modificată

Poziţia misionarului este cea mai recomandată tehnică pentru începători. Modific-o pentru sex anal fără dureri. Ridică picioarele şi pune-le pe umerii iubitului pentru a uşura penetrarea. Relaxează-te şi foloseşte cât mai mult lubrifiant pentru a face penetrarea mai plăcută. 

Pe la spate

Este o poziţie comodă pentru ambii parteneri. Plasează o pernă sub stomac pentru mai multă plăcere. Întinde-te pe burtă, în timp ce iubitul tău se va aşeza deasupra ta. Această poziţie permite stimularea clitorisului şi este ideală pentru folosirea unui vibrator. Stimularea dublă creşte nivelul de relaxare al femeii şi favorizează apariţia orgasmului.