Sex. Ai celulită? 5 poziţii care o ascund de ochii iubitului

Imperfecţiunile trupului tău îţi afectează încrederea în tine, chiar şi în momentele intime petrecute în doi? Dacă nu reuşeşti să te relaxezi şi să te bucuri de plăcerea oferită de partener, trebuie să te axezi pe poziţiile care îţi ascund "defectele". Iată câteva dintre acestea.

Amazoana

Este una dintre cele mai dificile poziţii în care femeia stă deasupra, dar merită efortul. Iubitul tău se va bucura de o privelişte foarte incitantă, putând să-ţi admire sânii în voie. Tu, nu numai că vei trăi un orgasm exploziv, dar îţi vei putea lucra şi musculatura picioarelor. Îndrumă mâinile iubitului spre locurile unde vrei să fii atinsă şi lasă-te purtată de val.

Foto: chelsey.co.nz

Podul

Această poziţie este ideală pentru a vă lega la ochi. Dacă vei accepta să fii tu cea "oarbă" şi îi vei ceda partenerului controlul, starea de nesiguranţă şi tachinările te vor excita la maxim, iar orgasmul va fi intens. Podul permite o penetrare adâncă şi va atrage atenţia iubitului asupra sânilor. În plus, dacă eşti nemulţumită de abdomenul tău, această poziţie îl va aplatiza. 

În genunchi

O poziţie intimă, care permite săruturi şi atingeri tandre şi care vă va conduce pe culmile plăcerii în timp scurt. Iubitul tău se va aşeza pe podea, cu un genunghi îndoit. Într-o poziţie asemănătoare, te aşezi şi tu deasupra lui. Tu eşti cea care decide ritmul şi adâncimea penetrării.

Fluturele

Această poziţie poate fi pusă în practică în orice încăpere a casei şi nu numai. Pe marginea patului, pe masa din bucătărie sau pe maşină când vă întoarceţi din excursie, experimentaţi în orice loc care vă inspiră. Partenerul va fi cel care va controla mişcările şi adâncimea penetrării.

68

Este o poziţie în care vei fi răsfăţată, iar iubitul tău va fi fericit să o facă. În plus, nu trebuie să-ţi faci griji cu privire la zonele problemă. Partenerul tău va fi atât de concentrat asupra zonei intime încât nu va acorda atenţie altor părţi.