Sex. Adu "Fifty Shades of Grey" la tine în dormitor. Cum poţi reuşi?

Protagonistul este Christian Grey, un afacerist cu înclinaţie spre perversiuni sexuale, care seduce o studentă virgină, Anastasia Steele. Imaginile explicite de sex au făcut ca această poveste să fie interzisă în cinematografele din China şi alte tări, deşi scenele sunt "mai blânde" decât în paginile romanului. Acestea însă au şi asigurat succesul peliculei, transformându-l în sursă de inspiraţie pentru mii de cupluri. 

Nu e nevoie sa imiţi fanteziile puse în practică de experimentatul Grey, însă poţi experimenta câteva dintre practicile expuse în film pentru a te bucura de cele mai tari partide de sex!

Domină-ţi partenerul!

Orice fată bună şi-a dorit, măcar o dată, să fie rea. Şi nu degeaba. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile pasionale cu atitudine dominatoare. 

Dacă toată viaţa ai fost una dintre fetele cuminţi, să devii obraznică, chiar şi pentru câteva clipe, poate fi dificil. Dar nu imposibil. Dacă tu şi iubitul tău doriţi să încercaţi ceva nou, atunci jocul cu dominatoarea şi sclavul poate fi experienţa de aveţi nevoie pentru a ieşi din rutină. Ai nevoie de costumaţie sexy, jucării sexuale şi atitudine dominatoare!

Atenţie, însă! Înainte de a începe, trebuie să stabiliţi câteva reguli pentru ca lucrurile să nu vă scape de sub control.

Legaţi-vă la ochi pentru mai multă pasiune!

Este timpul să experimentaţi mai multe jocuri în dormitor. O eşarfă cu care să acoperi ochii iubitului poate creşte tensiunea sexuală şi excitaţia în timpul partidei de amor. În plus, celelalte simţuri vor deveni mai ascuţite, iar senzaţiile mai intense. Include această tehnică printre jocurile pe care le experimentaţi în dormitor. Nu vei regreta! Iată 5 poziţii în care vă puteţi lega la ochi!

Tachinează-l cu atingeri senzuale!

Preia iniţiativa şi, în loc să îi permiţi să îţi exploreze trupul după bunul plac, fii tu cea care dictează ritmul. Condu preludiul şi tachinează-l cu atingeri senzuale, săruturi şi muşcături care îi vor aprinde toate simţurile şi îl vor face să îşi dorească să rupă hainele de pe tine! Nu îl lăsa, însă, să joace după regulile lui, ci impune-le pe ale tale, limitându-i atingerile şi orice alte iniţiative.

Condu-l spre partida de amor dorită

Renunţă la timiditate şi spune-i unde şi cum îţi place să fii atinsă pentru a obţine plăcerea supremă. Şi dacă te temi că partenerul tău nu va fi încântat de "ordinele" tale, află că, de fapt, el va fi mai mult decât mulţumit să ştie cum te poate satisface. Nu uita că o mare parte din satisfacţie este produsă de plăcerea pe care i-o produci celuilalt.

Încercaţi practicile BDSM

Din când în când, poţi fi uşor agresivă în pat, stimulându-ţi partenerul cu câteva cuvinte indecente, biciuindu-l uşor sau legându-l de pat. Imobilizează-ţi iubitul cu cătuşe, spre exemplu, după care poţi începe să îl tachinezi cu atingeri senzuale, săruturi şi muşcături care îi vor aprinde toate simţurile. Fă-l să geamă de dorinţă şi nu îl lăsa să joace după regulile lui, ci impune-le pe ale tale, limitându-i atingerile şi orice alte iniţiative.

Ai, însă, grijă să nu depăşeşti limitele!

Folosiţi jucării sexuale!

Dacă nu vrei să vizitezi un sex shop, atunci pune imaginaţia la treabă! În casă poţi găsi o mulţime de jucării sexuale pe care le poţi folosi. O eşarfă din mătase, cu care îi poţi lega mâinile, sau un tub cu frişcă, cu care vă puteţi îndulci corpurile vor face partidele de sex mai incintante.