Sex. 8 trucuri prin care să sporeşti plăcerea în timpul sexului oral

Vrei să fii de neînlocuit în viaţa şi în patul iubitului tău? Atunci trebuie să-i arăţi cât de mult îl doreşti oferindu-i clipe unice. Sexul oral este una dintre cele mai arzătoare dorinţe ale masculilor, astfel că trebuie să te asiguri că va fi divin. Cu câteva sfaturi simple şi cu puţin exerciţiu poţi să-i oferi o experienţă specială, pe care nu o va uita toată viaţa.

Fii delicată

Filmele pentru adulţi nu sunt întotdeauna un model de urmat când vine vorba de sex oral. Agresiunea promovată în astfel de filme vă poate scoate din atmosfera romantică pe care poate o doreşti. Desfăşoară acest act în felul tău şi va fi o experienţă plăcută pentru amândoi. Tratează-i penisul cu senzualitate şi imaginaţie. Începe partida cu săruturi în zona intimă şi tachinează-i capul penisului cu limba. Apoi, cuprinde-i penisul cu buzele şi mişcă-te lasciv, de sus în jos şi invers, cu o uşoară rotire a capului, atât cât să-i trezeşti fiecare nerv în parte. O tehnică senzuală de sex oral îi poate oferi iubitului tău un orgasm mult mai intens, de neuitat.

Alintă-l folosind toate feţele limbii

Vrei să-i savurezi penisul ca pe o acadea? Atunci foloseşte vârful limbii pentru a-l explora de la bază până la vârf. Însă nu te limita la atât. Alintă-l şi cu părţile laterale ale limbii şi mai ales cu partea ei inferioară, ce are o textură diferită. Atenţie la dinţi! Niciunui bărbat nu-i face plăcere să-şi simtă bărbăţia "în pericol" alături de dinţii tăi.

Lasă-l pe el deasupra!

Dacă ai trecut de stadiul de amatoare şi vrei să experimentezi, iată o poziţie care vă va conduce spre culmile plăcerii. Aşază-te pe pat cu faţa în sus şi capul la marginea patului, lăsat uşor pe spate. Iubitul tău va sta deasupra ta. El este cel care se mişcă şi controlează profunzimea penetrării. Dirijează-i mişcările, plasându-ti mâinile strategic pe fesele lui. Această poziţie creează un unghi perfect, care îţi permite să cuprinzi mai mult din penis. Iubitul tău va adora această poziţie, din care are parte de o privelişte erotică şi de o stimulare foarte intensă a penisului, dar şi a posteriorului.

Folosiţi cătuşe

Arată-i că ai încredere în el şi dă-i controlul absolut. Roagă-l să-ţi lege mâinile la spate şi oferă-i gura pentru a-l satisface. Neputând să-ţi foloseşti mâinile, vei fi nevoită să fii creativă şi să descoperi noi mişcări pentru a-l aduce la orgasm. Cătuşele şi controlul îi vor spori plăcerea.  

Introdu în joc o eşarfă

Ia o eşarfă subţire de mătase şi introdu capătul ei în gură. Joacă-te cu limba până o umezeşti, apoi pune ţesătura caldă pe vârful penisului. Atinge-l delicat cu limba şi răsfaţă-i bărbăţia, lasând materialul fin ca barieră între gura ta şi penis. Senzaţiile vor fi orgasmatice.

Plăcere cu un inel

Când este semi-erect, pune un inel la baza penisului şi oferă-i atingeri delicate cu limba. Inelul pentru penis va face erecţia mai puternică, iar senzaţiile mai intense. Nu-l folosiţi mai mult de 20 de minute pentru că acesta are rolul de "a strangula" organul masculin, împiedicând curgerea sângelui afară din penis, odată ce a pătruns în această zonă.

Variază mişcările

Sexul oral mecanic devine monoton pentru iubitul tău. N-ar trebui să te miri dacă acesta întârzie să aibă orgasm. Încearcă mai bine aşa: răsfaţă-l cu buzele şi limba pe toată lungimea penisului, iar mai apoi cuprinde-i doar capul. În plus, alternează sexul oral cu stimulare manuală. În acest fel îţi odihneşti maxilarul şi eviţi plictiseala.

Continuă să-i faci sex oral şi după orgasm

Mulţi bărbaţi şi-ar dori să fie răsfăţaţi cu buzele şi limba, inclusiv după ce au ejaculat. Senzaţiile de după sunt foarte plăcute.