Sex. 7 trucuri pe care le-am învăţat de la Samantha Jones din Sex And The City

O femeie nonconformistă, puternică şi independentă, faimoasa blondă a devenit unul dintre cele mai colorate şi îndrăgite personaje, inspirând numeroase femei. Încrezătoare şi fără inhibiţii, Samantha Jones nu se teme să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situaţie, şi este expertă în tot ce ţine de sex şi relaţii. Astfel, dacă ai nevoie de ajutor sau inspiraţie în viaţa amoroasă, Samantha Jones este cea care ţi le poate oferi. Iată câteva trucuri pe care le poţi urma.

Sexul oral înseamnă putere

"Puterea poate fi un sentiment foarte sexy. Chiar dacă eşti îngenunchi, asta nu înseamnă că nu deţii controlul," spunea frumoasa blondă. Dacă sexul oral ţi se pare un act umilitor, ascultă cuvintele vedetei. Eşti mai puternică decât crezi!

În plus, sexul oral ajută la consolidarea relaţiei, căci bărbaţii văd prin acest act o dovadă de iubire. Specialiştii susţin că sexul oral este important pentru armonia în cuplu şi contribuie la satisfacţia sexuală a ambilor parteneri. De asemenea, creşte încrederea între parteneri, dar şi afecţiunea. Una dintre explicaţiile oferite de sexologi este că orgasmele provocate cresc nivelul de oxitocină, hormon care te face să te simţi ataşat de sursa plăcerii.

Nu te limita doar la dormitor!

Samantha Jones a declarat, nu doar o dată, că ar încerca orice când vine vorba de sex. Chiar dacă nu eşti atât de curajoasă ca îndrăgitul personaj, încearcă, din când în când, să renunţi la confortul pe care ţi-l oferă dormitorul. Astfel vei alunga monotonia, iar iubitul tău va fi surprins plăcut. Foloseşte-ţi imaginaţia şi încearcă să aduci mereu prospeţime în relaţia ta.

Nu ţine cont de părerea celorlalţi!

Ai chef să faci sex cu bărbatul drăguţ pe care l-ai întâlnit în club? Fă-o! "Nu voi permite să fiu judecată de tine sau de societate. Mă îmbrac cum vreau şi fac sex cu cine vreau atât timp cât voi putea respira şi îngenunchea", exclama Samantha în una dintre disputele avute cu prietena sa, Carrie. Ţi-e frică de gura lumii şi de faptul că ai putea fi etichetată drept femeie uşoară? Sam îţi recomandă să alungi această teamă şi să faci orice te poate face fericită.

Sex cu fostul? O idee proastă!

"Partidele de sex cu fostul poate provoca depresii," avertiza blonda. Nimic bun nu poate ieşi dintr-o astfel de aventură. Aminteşte-ţi motivele care au provocat ruperea dintre voi şi mergi mai departe. 

Protejează-te! Întotdeauna!

Sexul protejat este cel mai bun sex. Această părere o împărtăşeşte şi Samantha. Fă sex cu cap şi protejează-te împotriva bolilor cu transmitere sexuală şi sarcinilor nedorite. 

Nu te îndrăgosti de prietenul cu beneficii!

Prieteni cu beneficii înseamnă sex şi atât. Evită să devii romantică şi respinge gesturile de afecţiune dacă nu-ţi doreşti să te implici într-o relaţie tradiţională. "Nu te poţi duce la întâlniri romantice cu amicul cu care faci sex. Nu transforma singura persoană din viaţa ta care îţi oferă doar sex în mai mult," recomandă Sam.

Masturbează-te!

În episodul "Escape from New York", Samantha a petrecut o zi întreagă cu un dildo. Masturbarea te ajută să-ţi cunoşti mai bine trupul şi are numeroase beneficii pentru sănătate. Dragostea solitară te relaxează, te scapă de inhibiţii, vindecă durerile de cap şi crampele menstruale, te ajută să-ţi cunoşti corpul şi îţi arată calea spre orgasm. De asemenea, este o opţiune bună pentru preludiu.