Sex. 7 sfaturi pentru a-ţi creşte energia erotică. Încearcă-le!

Apetitul sexual e scăzut, iar partidele spontane sunt din ce în ce mai rare? Atunci pregăteşte-ţi trupul şi mintea pentru o noapte fierbinte de la primele ore ale zilei. Intensifică-ţi energia sexuală pentru a experimenta clipe fierbinţi alături de iubitul tău. Iată câteva tehnici eficiente!

Răsfaţă-te în fiecare zi cu parfumul preferat!

Îl păstrezi doar pentru ocazii speciale? Ei bine, când vine vorba de parfum, nu trebuie să faci economii. Te va ajuta să te simţi sexy şi îţi va oferi atitudinea de care ai nevoie pentru a fi cuceritoare. Două pufuri aplicate la încheietura mâinii sau la gât şi ziua ta va fi una deosebită.

Poartă lenjerie sexy

Şi ce dacă ai ales să porţi o ţinută casual, blugi şi tricou, sau una de birou în culori banale? O poţi face mai interesantă cu o lenjerie sexy, roşie sau neagră, este alegerea ta. Da, nu se va vedea, însă pentru starea ta de spirit va face minuni, iar acest lucru nu va trece neobservat de bărbaţii din jur.

Renunţă la haine în casă

Dimineaţa, când te pregăteşti să ieşi afară din casă, ia micul dejun sau machiază-te dezbrăcată. Acele minute intime pe care le petreci doar tu cu tine sunt metoda perfectă pentru a-ţi începe ziua.

Bucură-te de o masă afrodiziacă

Există alimente cu efect afrodiziac care pot face minuni pentru apetitul tău sexual. Include în dieta ta rodii, sparanghel, ciocolata neagră, stridii, avocado, somon, pepene roşu şi vei fi pregătită, mental şi fizic, pentru clipe pasionale.

Include în lecturile zilnice şi cărţi erotice

În drum spre casă obişnuieşti să citeşti? Ce ai zice să incluzi în lista ta şi literatura erotică? Sexologii susţin că atunci când auzi sau citeşti despre sex, creierul eliberează hormoni care îţi stimulează dorinţa sexuală. În plus, faptul că în jurul tău se află şi alte persoane în timp ce tu citeşti o carte sexy, te poate excita la maxim. Ce zici? Vei încerca?

Înscrie-te la un curs de yoga

Nu numai că te ajută să scapi de kilogramele în plus şi să-ţi tonifici musculatura, dar aceste exerciţii aduc beneficii şi pe plan sexual. Studiile au dovedit că poata fi de un real folos cuplurilor care întâmpină probleme în viaţa intimă. Sexologii susţin că yoga creşte libidoul, viteza de excitare, dar şi intensitatea orgasmelor.În plus, îţi face trupul mai flexibil şi te ajută să încerci poziţii sexuale cu un grad de dificultate mai mare.

Vinul roşu, metoda perfectă pentru a te relaxa

Când te întorci acasă, seara, aprinde lumânărele, toarnă-ţi un pahar de vin roşu şi îmbracă tricoul iubitului. Parfumul lui îţi va trezi amintiri pasionale, iar vinul roşu îţi stimulează circulaţia sanguină, inclusiv pe cea din zona intimă.