Sex. 7 poziţii erotice pentru o săptămână fierbinte

Ai nevoie de ajutor pentru a alunga monotonia din dormitor? Ţi-am pregătit un plan cu poziţii erotice pentru fiecare zi a săptămânii. Distracţie plăcută!
 
 
Foto: sofeminine.co.uk 

Balansoarul

Nu numai că îţi poate oferi un orgasm de neuitat, dar reprezintă şi un bun exerciţiu fizic, pentru ambii parteneri. Roagă-ţi partenerul să se aşeze întins pe spate, cu picioarele încrucişate. Aşază-te la el în braţe, în timp ce el îşi va încolăci picioarele în jurul tău. În această poziţie, bărbatul este cel care controlează ritmul. Tu vei avea mâinile libere pentru mai multă stimulare a zonei intime. 

Corabia

Este o tehnică simplă, dar extrem de plăcută, care îţi uşurează drumul spre orgasm. Spre deosebire de poziţia clasică Femeia deasupra, în acest caz nu vei sta cu faţa spre partener. Iubitul tău va avea mâinile libere pentru a-ţi explora trupul şi pentru extra stimulare.

Plugul

Pentru acestă poziţie ai nevoie de braţe puternice pentru a te sprijini. Iubitul tău va fi cel care controlează mişcările, penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul exploziv. Începe prin a te aşeza întinsă pe pat, cu faţa în jos şi picioarele pe podea. Ridică-te uşor şi sprijină-te în coate. Partenerul se va poziţiona între picioarele tale. 

Scăunelul

Te simţi flexibilă? Atunci încearcă această poziţie incitantă. Cu siguranţă, orgasmul va fi exploziv. Aveţi nevoie de un scaun solid care să vă susţină pe amândoi. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu în poala lui, ridicându-ţi picioarele pe umerii lui. Lasă-te uşor pe spate şi bucură-te de mişcări. Partenerul tău te poate susţine prinzându-te cu mâinile, pentru un echilibru mai bun.

Foarfeca

O poziţie recomandată experţilor, foarfeca este o tehnică dificilă care necesită putere, dar şi curaj, din partea ambilor parteneri. Întinde-te pe pat pe o parte, sprijinindu-te în mâna stângă, iar iubitul te va ridica ţinându-te de mijloc. El se va strecura între picioarele tale. Această poziţie nu numai că vă va pune sângele în mişcare, dar promite şi orgasme explozive.

Arcul

O poziţie romantică şi incitantă, arcul îi permite bărbatului să-şi sărute şi alinte partenera. Puteţi începe în poziţia femeia deasupra. În timpul penetrării, lasă-te pe spate până când îi atingi picioarele. El se poate apleca spre tine pentru a-ţi săruta sânii şi pentru a-ţi coordona mişcările plasându-şi mâinile pe şoldurile tale. Penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul va sosi rapid. 

X

Întinde-te pe spate, cu un picior întins, iar celălalt îndoit de la genunchi. Iubitul tău se va aşeva în faţa ta, în genunchi. Te cuprinde cu mâna de piciorul îndoit pentru mai mult control. El este cel care decide ritmul şi intensitatea mişcărilor.
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, pozitii sex