Sex. 7 mişcări "egoiste" în pat care îţi aduc orgasmul. Încearcă-le!

Iubitul tău nu se numără printre cei mai generoşi bărbaţi când vine vorba de sex sau încă nu te cunoaşte suficient de bine pentru a te duce pe cele mai înalte culmi ale plăceii? În acest caz, este momentul să preiei controlul. Este timpul să devii puţin egoistă şi să faci tot ce îţi stă în putere pentru a primi ce ţi se cuvine: mult râvnitul orgasm. 

Lasă-te răsfăţată!

Dacă ai probleme în a atinge punctul culminant, este momentul să-ţi pui iubitul la treabă. Preludiul este foarte important pentru o partidă de sex reuşită. Şi asta pentru că femeile au nevoie de mai multă stimulare pentru a se excita. Îndeamnă-ţi iubitul să-ţi ofere mai multe clipe de tandreţe şi lasă-te dezmierdată minute în şir. Provoacă-l să te seducă folosind doar degetele, iar senzaţiile vor fi explozive.

Mişcări circulare

Indiferent cine se află deasupra, asigură-te că în timpul penetrării unul dintre voi efectuează mişcări circulare. Acestea îţi vor uşura drumul spre orgasm. 

Nu-ţi neglija clitorisul

O mare parte dintre femei nu pot ajunge la orgasm doar prin penetrare şi asta pentru că acest mic organ erectil nu este suficient stimulat. Este timpul să fii puţin lenesă şi să-ţi laşi iubitul să facă toată treaba. Îndrumă-l spre clitorisul tău şi lasă-l să se joace cât de mult vrea. Cu puţină extra stimulare, drumul spre orgasm va fi mai uşor.

Timpul pentru jucării!

Este momentul pentru un al treilea partener. O jucărie sexuală bine aleasă poate face diferenţa. În timp ce partenerul tău îşi face treaba, foloseşte şi o jucărie pentru mai multă stimulare. Orgasmul nu va întârzia să apară. 

Kegel

În timpul penetrării, încordează muşchii pubococcigieni, aceiaşi pe care îi încordezi în timpul exerciţiilor kegel. Puterea de frecare va fi mai mare, iar senzaţiile vor fi mai puternice.

Concentrează-te asupra respiraţiei

Controlând respiraţia, putem răspândi energie orgasmică de la organele genitale în tot restul corpului, susţin specialiştii în sex tantric. Cu ajutorul unei respiraţii controlate constant, te relaxezi, mintea se concentrează asupra propriei persoane şi devii conştientă de tine şi de senzaţiile pe care le trăieşti.

Descoperă-ţi trupul şi zonele erogene

Ca să atingi punctul culminant, trebuie să îţi cunoşti trupul şi să ştii ce atingeri îţi provoacă plăcere. Masturbarea te ajută să-ţi cunoşti corpul şi îţi arată calea spre orgasm. De asemenea, este o opţiune bună pentru preludiu. Pentru că întăreşte muşchii pelvieni, masturbarea este şi un exerciţiu kegel eficient care ajută la prevenirea incontinenţei urinare şi la uşurarea travaliului.