Sex. 7 escapade erotice pe care orice femeie trebuie să le încerce

Viaţa este mult prea scurtă pentru a fi cuminţi! Sunt câteva experienţe sexuale pe care trebuie să le trăieşti. Cel puţin o dată! Altfel, vei regreta.

Sex fără obligaţii!

Sexul fără obligaţii nu este "recomandat" doar bărbaţilor. Aventurile de o noapte pot fi extrem de incitante şi, atât timp cât sunt practicate în siguranţă, sunt chiar sănătoase! Fie pentru că eşti prea ocupată pentru o relaţie, fie că suferi după o despărţire sau pentru că pur şi simplu ai nevoie de distracţie şi pasiune în viaţa ta, o partidă de sex te poate revigora. Unul dintre avantaje este că sexul de ocazie îţi permite să încerci poziţiile dorite sau locuri noi, fără să te întrebi la final dacă el este satisfăcut. În plus, nu e nevoie să mimezi orgasmul în cazul în care el nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

Sex pe plajă

Ce poate fi mai romantic decât o partidă de amor pe nisipul fierbinte? Dacă nu ai trăit o astfel de experienţă, este momentul să o faci. Merită! Chiar şi dacă riscul de a fi surprinşi în poziţii intime este destul de mare. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi un loc mai retras şi să vă bucuraţi de atmosfera romantică.

Sex în maşină

Dacă nu ai făcut încă amor într-un automobil, atunci este timpul să-ţi condimentezi viaţa cu o partidă pe bancheta din spate. Adrenalina poate atinge cote maxime şi poate transforma clipele de pasiune într-o experienţă senzaţională. Însă, pe cât de incitant sună, sexul în maşină poate da bătăi de cap chiar şi celor mai experimentaţi şi poate crea disconfort ambilor parteneri. Pentru că spaţiul este foarte limitat, trebuie să alegeţi poziţiile potrivite.

Sex cu roluri şi costume

O viaţă sexuală satisfăcătoare presupune varietate şi creativitate. Fanteziile sexuale variază de la o persoană la alta, aşa că indiferent de personajul dorit, asistentă, femeie dominatoare, regină, sclavă, trebuie să experimentezi. Descoperă şi fanteziile iubitului tău şi puneţi-le în aplicare! Jocurile erotice de acest tip nu presupun neapărat şi practici sadomasochiste, însă dacă vă atrag le puteţi încerca.

Sex la telefon

Este momentul să pui mâna pe telefon şi să îl suni sau să îi trimiţi un mesaj... fierbinte. Poţi folosi această joacă incitantă şi pe post de preludiu. Vocea ta senzuală îi poate aprinde imaginaţia iubitului şi chiar să-l conducă spre orgasm. Câteva jucării sexule şi un vocabular mai deocheat sunt ingredientele care vor asigura succesul.

Să te filmezi când faci sex

Vei spune poate că nu este sigur, că filmuleţul poate ajunge pe mâini străine. Şi totuşi, ce poate fi mai excitant pentru un cuplu decât să urmărească un filmuleţ erotic în care protagoniştii sunt chiar ei? În plus vă poate ajuta să vă îmbunătăţiţi tehnica, nu?

Dacă ţi-e teamă că va fi văzut şi de altcineva, te poţi folosi de câteva trucuri pentru a nu fi recunoscută. Peruca, masca, ochelarii de soare nu numai că-ţi ascund faţa, dar vor face totul mai incitant. De asemenea, poţi folosi o lumină difuză în cameră şi evitaţi să expuneţi feţele în prim plan.

Jucării sexuale

Dacă până acum nu ai simţit nevoia să le încerci, este timpul pentru noi experienţe. Vibratoarele sunt primele opţiuni ale femeilor atunci când intră într-un sex-shop şi au devenit un accesoriu de nelipsit din dulapuri. Însă nu trebuie să te limitezi la atât. Poţi încerca cătuşe, bice, costumaţii sexy, pene şi jucării la care nu te-ai gândit vreodată, important este să le alegeţi împreună. Dacă nu vrei să vizitezi un sex shop, atunci pune imaginaţia la treabă! În casă poţi găsi o mulţime de jucării sexuale pe care le poţi folosi. O eşarfă din mătase, cu care îi poţi lega mâinile, sau la un tub cu frişcă, cu care vă puteţi îndulci corpurile vor face partidele de sex mai incintante.