Sex. 6 sfaturi pentru partide de amor nedureroase când ai un partener foarte dotat

Mărimea contează! Însă, de multe ori mare nu înseamnă şi mai multă plăcere. Dacă iubitul tău este "Mr. Big", ai nevoie de câteva tehnici care să te ajute să te bucuri de momente intime fără să simţi disconfort.

Discutaţi deschis despre "problemă"

Fii sinceră cu iubitul tău şi explică-i "problema". Astfel, va înţelege exact ce îţi crează disconfort şi puteţi căuta împreună soluţii să faceţi partidele de sex mai plăcute pentru amândoi. Încearcă să abordezi problema într-un mod cât mai delicat pentru a nu-i răni orgoliul.

Lubrifiere, lubrifiere şi iar lubrifiere

Indiferent de mărimea penisului, lubrifierea este foarte importantă pentru un act sexual plăcut. Chiar dacă nu ai probleme la acest capitol, pentru a evita disconfortul creat de un organ de dimensiuni mari, foloseşte un lubrifiant pe bază de apă. Şi nu te zgârci când vine vorba de cantitate. Aplică-l în cantităţi mari pentru a uşura penetrarea. 

Nu săriţi peste etape!

Trupul tău are nevoie de preludiu pentru a se pregăti pentru sex. Consideră-l drept un exerciţiu de încălzire. Dacă vei trece direct la sex fără să fii excitată sau suficient de lubrifiată, atunci este posibil ca experienţa să nu fie prea plăcută. Nu te grăbi şi acordă 15-20 de minute preludiului pentru a te bucura de sex fără dureri.

Relaxează-te!

Vorbeşte deschis cu partenerul tău, lucraţi împreună la capitolul relaxare şi spune-i să acorde atenţie maximă preludiului. Penetrarea nu trebuie să aibă loc decât după un preludiu care permite lubrifierea vaginală. 

Încercaţi diferite poziţii

Îţi place deasupra? Bun, pentru că în această poziţie, tu deţii controlul şi hotărâşti cât de adâncă va fi penetrarea. Astfel vei evita situaţiile neplăcute sau disconfortul. În plus, îţi oferă libertate de mişcare foarte mare, iar iubitul tău are mâinile libere pentru a-ţi explora corpul şi pentru a grăbi atingerea orgasmului.

De asemenea, în cazul unui partener foarte dotat, este recomandată şi linguriţa. Este o poziţie simplă şi romantică, care permite controlarea adâncimii penetrării cu uşurinţă. Cuibăreşte-te la pieptul iubitului, cu spatele la el, în timp ce staţi întinşi pe o parte. Mişcările pot fi lente, iar senzaţiile incredibile. În plus, poziţia îi permite partenerului să-ţi răsfeţe trupul cu mâinile.

Folosiţi jucării sexuale

În magazinele pentru adulţi, veţi găsi produse special create pentru bărbaţii dotaţi cu un penis mare. Aceste jucării au forma unor inele subţiri care se aşază la baza penisului, limitând astfel penetrarea. Treptat, puteţi renunţa la inel.