Sex. 6 sfaturi pentru a face mai incitante poziţiile clasice

Plictiseala este una dintre cele mai frecvente probleme sexuale cu care se confruntă cuplurile, susţin psihologii. Iar asta pentru că multe dintre ele refuză să părăsească zona de confort şi să experimenteze. Chiar şi cele mai mici schimbări pot aduce un suflu proaspăt relaţiei. Nu este nevoie să încerci poziţii dificile ca să faci lucrurile mai interesante. Iată câteva tipsuri care te ajută să scapi de monotonie. 

Doggy style, în coate

Poziţia standard pentru doggy style este cea în care femeia stă sprijinită în genunchi şi mâini, iar bărbatul o penetrează pe la spate. Poţi modifica această poziţie, sprijinindu-te în coate. Astfel vei îmbunătăţi unghiul de penetrare, permiţându-i partenerul să pătrundă mai adânc. În plus, vei evita ca încheieturile mâinii să-ţi obosească din cauza sprijinirii greutăţii corpului.

Poziţia misionarului cu extra stimulare

Poziţia clasică a misionarului este cea în care femeia stă întinsă pe spate, iar bărbatul deasupra. Începeţi în această poziţie şi, în timp ce el se află deasupra ta, încrucişează-ţi picioarele în spatele lui şi trage-l aproape de tine. Această poziţie este foarte intimă şi permite o penetrare adâncă. În plus, înlesneşte stimularea clitorisului, fapt ce creşte şansele de a atinge orgasmul.

Femeia deasupra

În loc să te aşezi peste iubitul tău, cu faţa spre el, încearcă o nouă poziţie menită să-ţi aducă mai multă plăcere. Roagă-ţi partenerul să îndoaie genunchii, ţinând tălpile pe saltea. Aşază-te deasupra lui, punând unul dintre picioarele tale între picioarele lui îndoite şi pe celălalt lângă coapsa lui. Această poziţie te ajută să controlezi adâncimea penetrării, dar şi să stimulezi clitorisul de osul pubic al iubitului.

Doggy style cu un prosop

Un simplu prosop se poate dovedi extrem de util în timpul unui doggy style. Aşezată în poziţia clasică de doggy style, pune-l în jurul şoldurilor şi oferă-i capetele iubitului tău. Acesta le poate folosi pentru a te trage mai aproape de el în timpul actului sexual.

Poziţia misionarului cu genunchii la piept

Întinde-te pe spate, îndoaie şi trage genunchii la piept. Iubitul tău va fi cel care va controla ritmul si adâncimea penetrării. Această poziţie este perfectă pentru femeile care adoră să fie dominate. De asemenea puteţi încerca şi varianta cu un singur picior îndoit. Piciorul care rămâne întins îţi va oferi mai multă libertate de mişcare şi control asupra penetrării.

Doggy style, cu picioarele încrucişate în jurul iubitului

Pentru o penetrare mai adâncă şi orgasm mai intens, încearcă această poziţie. Întinde-te cu faţa în jos pe marginea patului, doar cu partea de sus a corpului sprijinită pe pat. Încrucişează-ţi picioarele în jurul şoldurilor iubitului în timp ce te penetrează pe la spate.