Sex: 6 poziţii în care să faci dragoste fără să oboseşti. Încearcă-le!

Când vrei să te bucuri de apropierea partenerului după o zi grea de muncă, nu ai întotdeauna energia suficientă pentru o partidă de sex ca-n filme. Alege cu grijă poziţiile sexuale care implică mai puţin efort din partea ta, pentru a nu te extenua complet după sex. Iată 6 poziţii sexuale care nu te obosesc.

Când vrei să te bucuri de apropierea partenerului după o zi grea de muncă, nu ai întotdeauna energia suficientă pentru o partidă de sex ca-n filme. Alege cu grijă poziţiile sexuale care implică mai puţin efort din partea ta, pentru a nu te extenua complet după sex. Iată 6 poziţii sexuale care nu te obosesc.

Unele dintre poziţiile sexuale care nu te obosesc necesită mai puţină energie şi din partea partenerului, fiind ideale pentru sexul la prima oră sau sexul de după-amiază, dar altele în solicită pe el mai mult.

Poziţia misionarului

Cea mai clasică poziţie de sex este ideală pentru momentele în care eşti obosită sau vrei o partidă de sex care să nu te solicite la fel de mult ca o oră petrecută la sală. Tot ce ai de făcut este să te aşezi pe spate şi să arăţi bine, iar partenerul duce "greul". Chiar dacă nu ai chef de preludiu, oferă-i puţin sex oral înainte de a adopta poziţia misionarului, pentru a-l excita mai mult.

Pe burtă

În momentele în care ai chef de sex, dar nu ai suficientă energie, o altă poziţie excelentă vizează aşezarea ta pe burtă, cu o pernă sub abdomen. Partenerul te penetrează pe la spate şi îţi poate ridica picioarele pentru a găsi unghiul potrivit. Chiar dacă nu necesită prea multă energie, această poziţie poate fi mai plăcută pentru el decât pentru tine, deoarece tu nu poţi controla nici ritmul nici adâncimea penetrării.

Pe o parte

Sexul în poziţia de spooning necesită mai puţină energie şi poate fi cea mai bună alegere pentru dimineaţă. Eşti aşezată pe o parte, cu partenerul în spatele tău, lipit de tine, şi îţi muţi piciorul superior pentru a-i permite să intre la un unghi cât mai comod pentru amândoi. În această poziţie amândoi puteţi controla ritmul şi adâncimea, iar sexul la prima oră, chiar înainte să vă spălaţi pe dinţi, nu mai este o problemă.

Doggy style

Una dintre cele mai apreciate poziţii de către bărbaţi deoarece le oferă controlul aproape complet, doggy style este plăcerea pe care i-o poţi oferi în momentele în care nu eşti pregătită pentru o partidă de sex în care să fii mai activă. Nu uita să gemi pentru a-l stimula auditiv, din moment ce nu îţi poate vedea sau alinta sânii.

Steaua de mare


O poziţie inedită, care nu necesită efort prea mare nici din partea ta, nici din partea partenerului, este steaua de mare. Amândoi sunteţi aşezaţi în pat cu capul către capete opuse, iar unul dintre voi strecoară un picior pe sub celălalt, astfel încât să găsiţi poziţia cea mai comodă de penetrare. Ţinându-te de mâini cu partenerul, puteţi amândoi obţine ritmul dorit, iar presiunea pe clitoris cauzată de apropierea coapselor te va aduce mai repede la orgasm.

Echerul

În timp ce tu stai aşezată pe spate cu genunchii ridicaţi, partenerul se strecoară pe sub ei, într-o poziţie perpendiculară cu tine şi te penetrează. Această poziţie nu-ţi ocupă deloc mâinile, pe care le poţi folosi pentru a-ţi alinta sânii, oferindu-i astfel şi un deliciu vizual partenerului, care poate avea o mână ocupată pentru a se sprijini în cot de pat, dar îţi poate stimula clitorisul cu cealaltă.