Sex. 6 idei care te ajută să alungi plictiseala din dormitor

După câţiva ani de relaţie, sau luni în unele cazuri, viaţa de cuplu poate deveni monotonă. Şi chiar dacă dragostea încă există, pasiunea s-a evaporat. Dacă te regăseşti în această situaţie, nu dispera. Cu puţină voinţă şi tehnici noi poţi reaprinde flacăra în dormitor. Şi nu este nevoie de schimbări majore. Iată câteva trucuri simple care vă pot îmbunătăţi partidele de sex.

Schimbă locaţia!

Să faci sex în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi în aceleaşi poziţii devine plictisitor la un moment dat. Aşa că faceţi o schimbare. Renunţaţi la pat pentru o vreme şi descoperiţi noi locuri pentru sex. Baia sau bucătăria pot fi ideale pentru o partidă pasională de sex. Dacă vă număraţi printre cuplurile curajoase, puteţi explora şi locurile din afara casei. Asiguraţi-vă însă că le încercaţi pe cele care sunt ferite de ochii curioşilor. De asemenea, puteţi face câteva schimbări şi în dormitor, un pat nou sau vopsirea pereţilor cu o altă culoare. 

Sex ca-n filme!

Aproape toate filmele hollywoodiene conţin scene în care cuplul face sex în picioare, sprijinit de un zid sau scări. Aşa că de ce să nu încercaţi şi voi? Nu numai că va creşte nivelul de adrenalină, dar poate fi şi extrem de incitant. Surprinde-l cu un sărut pasional şi condu-l spre o partidă de sex de neuitat.

Iubiţi-vă în faţa oglinzii!

Ce poate fi mai incitant decât reflexia trupurilor voastre când faceţi dragoste? Căutaţi cea mai mare oglindă din casă şi iubiţi-vă în faţa ei. Doggie style va fi cu mult mai excitant astfel.

Folosiţi cătuşe!

Vrei să condimentezi puţin activitatea din dormitor? Atunci încearcă jucăriile sexuale. Cătuşele, de exemplu, pot fi ideale. Nu folosi orice tip de cătuşe, de preferat ar fi cele dintr-un sex shop, pentru că sunt mai sigure şi de obicei nu au cheie, desfăcându-se uşor. Nu ai cătuşe? Nu-i nimic? Poţi folosi şi eşarfe de mătase, cu ajutorul cărora poţi lega sau poţi fi legată de pat.

Îndulciţi-vă cu ciocolată şi frişcă!

Renunţă la dietă pentru o noapte şi savurează crema de ciocolată direct de pe trupul iubitului. Întinde ciocolata sau frişca pe corpul partenerului, apoi linge-i trupul. Este metoda perfectă de a aduce puţină distracţie în dormitor.

Oferă-i atingeri orgasmatice... cu o pană

Bărbaţii sunt foarte sensibili la atingeri. Răsfaţă-ţi iubitul cu mângâieri tandre pentru plăceri maxime. Roagă-l să se întindă pe spate şi apoi sărută-l uşor şi plimbă o pană pe zonele cele mai sensibile. Îţi va mulţumi prin gemete de plăcere. Poate fi preludiul perfect pentru o partidă de sex de neuitat.