Sex. 5 sfaturi pentru a face sexul cu prezervativ mai atractiv

Prezervativele sunt necesare dacă nu te afli într-o relaţie serioasă sau în cazurile în care nu-ţi doreşti copii şi nu foloseşti alte metode contraceptive. Spre deosebire de alte contraceptive, te protejează atât de sarcinile nedorite cât şi de bolile cu transmitere sexuale. Cu toate acestea, sunt mulţi cei care evită să le folosească pe motiv că nu "se simte la fel". Dacă te numeri printre cei care cred că sexul cu prezervativ este "plictisitor" sau ai un partener care îl refuză, îţi venim în ajutor cu trucuri pentru a-l face mai incitant. Sexul protejat nu numai că este lipsit de griji, dar este şi distractiv.

Mărimea contează!

Partenerul tău se plânge de senzaţii de disconfort sau plăcere diminuată în timpul actului sexual? Cauza poate să fie folosirea unui prezervativ prea mic sau prea mare. Aşadar, testaţi diferite mărimi - mic, standard, mare - până când găsiţi prezervativul potrivit.

Alege modelele cu striaţii

Ca şi în cazul poziţiilor sexuale, sfatul rămâne acelaşi: experimentaţi. Renunţaţi la prezervativele pe care le folosiţi în mod obişnuit şi încercaţi unele noi. Veţi fi surprinşi să descoperiţi câte modele şi arome există pe piaţă. Poţi alege modele cu striaţii care sporesc plăcerea pentru ambii parteneri. De asemenea, un astfel de model se mulează mai bine, reducându-se astfel riscul de aluneca de pe penis. 

Testaţi diverse materiale pentru senzaţii naturale

Cel mai adesea, partenerul se va plânge că sexul cu prezervativ este diferit, mai putin satisfăcător, decât cel fără protecţie. Acest argument nu trebuie să te convingă să renunţi la folosirea lui. În acest caz, puteţi încerca diverse tipuri de prezervative, din materiale diferite, cu mărimi şi texturi variate. Pe lângă cele clasice din latex, pe piaţă mai sunt disponibile şi prezervative naturale, din piele de miel, prezervative din cauciuc poliuretanic şi prezervative din poliizopren, un tip de cauciuc natural.

Ajută-l să-l aplice!

Oferă-i o surpriză incitantă şi aplică prezervativul cu buzele. Cu siguranţă, nu va mai ezita să-l folosească după. Unge-ţi buzele cu puţin lubrifiant, aşază prezervativul pe penis şi rulează-l uşor în jos. Atenţie la dinţi!

Folosiţi un inel vibrator!

Faceţi partida de se mai incitantă folosind un inel vibrator. Creat din cauciuc, inelul are o parte care vibrează. Aşază-l la baza penisului, cu partea care vibrează spre clitoris.