Sex. 5 produse care aprind dorinţa. Vizitează un magazin specializat!

Lumânările pentru masaj erotic, inelul vibrator sau cremele stimulatoare sunt câteva dintre opţiunile pe care trebuie să le încerci pentru intensificarea plăcerii.


Sexshop-urile oferă o gamă variată de produse pe care dacă nu le-ai încercat încă poţi să începi cu unele simple pentru a constata pe propria piele efectele senzaţionale pe care ţi le oferă. Cu ajutorul câtorva lucruri simple, dar care îţi erau necunoscute, poţi să-ţi îmbunătăţeşti semnificativ viaţa sexuală. Iată câteva produse care ar putea să te intereseze:

1. Lumânare parfumată pentru masaj

Poate că nu ai încercat până acum acest ingredient, însă trebuie să ştii că este diferit de o lumânare obişnuită. După ce este aprinsă, ceara începe să se topească, formând un ulei călduţ potrivit pentru un masaj de relaxare şi erotic.

Le găseşti în diferite arome, astfel că poţi alege în funcţie de gusturile tale şi ale iubitului. Lumânările de masaj vor arde până la 50 de ore şi au fost îmbunătăţite cu ingrediente cosmetice de calitate superioară cum ar fi uleiul de jojoba sau untul de shea, astfel că pielea este răsfăţată şi intens hidratată.

O poţi cumpăra de AICI.

2. Ulei pentru masaj

Conţine uleiuri de jojoba, de migdale şi de shea. Conţine agent de hidratare a pielii pe bază de extract natural de ylang ylang, renumit şi pentru efectul său afrodisiac.

Îl poţi cumpăra de AICI.

3. Inel pentru penis, cu vibraţii

Materialul din care este confecţionat inelul îi permite să se întindă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de penis. De asemenea, el este prevăzut cu o porţiune specială care va permite stimularea citorisului. Pentru o plăcere mai intensă şi o extra stimulare este o jucărie pentru cuplu pe care o puteţi încerca dacă sunteţi începători.

Îl poţi cumpăra de AICI.

4. Cremă pentru stimularea clitorisului

Permite pătrunderea unei mai mari cantităţi de sânge în zona genitală, intensificând senzaţia de excitare. Acest lucru se întâmplă datorită ingredientelor din conţinutul său: ulei de jojoba, ienupăr, rozmerin, cuişoare şi scorţişoară.

Se aplică puţină cremă în zona clitorisului şi a labiilor, efectuând un masaj delicat. Se recomandă folosirea prezervativului la cel puţin 30 de minute după ce se absoarbe crema.

O poţi cumpăra de AICI.

5. Cremă pentru o erecţie puternică

Această cremă aplicată pe penis şi testicule are rolul de a revitaliza zona intimă, asigurând o erecţie mai puternică. Are la bază extract de taurină care oferă o senzaţie mai plăcută în timpul actului sexual, sporind calitatea spermei. Se recomandă aplicarea prezervativului numai după ce crema a fost absorbită total.

O poţi cumpăra de AICI.