Sex. 5 poziţii recomandate dacă ai un partener foarte dotat

Mare nu înseamnă întotdeauna şi mai multă plăcere. Deşi mulţi bărbaţi cred că un organ de dimensiuni mari este tot ce ai nevoie pentru a aduce o femeie mai uşor la orgasm, lucrurile pot sta tocmai invers. Mărimea medie a unui vagin este de 15 centimetri, astfel încât un penis prea mare poate provoca durere în loc de plăcere.

Indiferent de mărime, orice penis poate aduce o femeie la orgasm. Important este să ai alături un partener cu experienţă. Dacă iubitul tău este "Mr. Big", optaţi pentru poziţii care nu permit o penetrare foarte profundă. Iată câteva tehnici care te vor ajuta să te bucuri de momente intime alături de iubitul tău, fără să simţi disconfort.

Linguriţa

Este o poziţie simplă şi romantică, care permite controlarea adâncimii penetrării cu uşurinţă. Cuibăreşte-te la pieptul iubitului, cu spatele la el, în timp ce staţi întinşi pe o parte. Mişcările pot fi lente, iar senzaţiile incredibile. În plus, poziţia îi permite partenerului să-ţi răsfeţe trupul cu mâinile.

Poziţia misionarului

Dacă iubitul tău este foarte dotat, această poziţie cu siguranţă nu va fi una plictisitoare. Pe lângă faptul că este comodă şi romantică, îţi oferă controlul asupra profunzimii cu care eşti penetrată. Această tehnică permite mângâieri, săruturi şi cuvinte dulci, fiind una dintre cele mai naturale poziţii. Atât tu, cât şi iubitul tău aveţi braţele libere ca să vă puteţi mângâia sau ghida reciproc.

În picioare

Această tehnică nu favorizează o penetrare foarte adâncă, fiind ideală pentru cuplurile în care bărbatul are un organ de dimensiuni mari. Iubitul te poate ridica, iar tu îţi poţi încolăci picioarele în jurul lui. Sprijină-te cu spatele de un perete, pentru a-ţi ajuta partenerul, şi pune mâinile în jurul gâtului. Un alt avantaj al acestei poziţii este acela că poate fi practicată în orice loc.

Femeia deasupra

În această poziţie, tu deţii controlul şi hotărâşti cât de adâncă va fi penetrarea. Astfel vei evita situaţiile neplăcute sau disconfortul. În plus, îţi oferă libertate de mişcare foarte mare, iar iubitul tău are mâinile libere pentru a-ţi explora corpul şi pentru a grăbi atingerea orgasmului.

Poziţia ghemuită

O poziţie ceva mai dificilă, dar care îţi oferă controlul. Iubitul tău se aşază pe spate, iar tu stai pe vine, deasupra lui. El te poate susţine în mişcare, plasând mâinile pe fesele tale. Tu vei cea care va dicta ritmul şi adâncimea. În plus, este un exerciţiu excelent pentru musculatura picioarelor şi a abdomenului.