Sex. 5 poziţii pentru partide incendiare de amor în baie

Dacă tot ce vă provoacă dormitorul este somn, treceţi şi experimentaţi în următoarea cameră. Baia poate fi una dintre cele mai senzuale încăperi. Aşa că nu mai ezitaţi şi încercaţi-o! Nu doar cada sau cabina de duş pot găzdui partide de amor fiebinţi, ci întreaga încăpere. Puneţi-vă imaginaţia la treabă şi profitaţi de orice colţ al băii! Mare atenţie la suprafeţele alunecoase!

Scapă săpunul

Ce poate fi mai incitant decât imaginea trupurilor voastre goale şi în acţiune în oglindă? Aşa că profitaţi de oglinda mare din baie şi faceţi sex în faţa ei. Aşază-te aplecată cu mâinile sprijinite pe chiuvetă în poziţia Doggy style, iar el te va penetra pe la spate ţinându-te de şolduri. Este poziţia ideală pentru o partidă rapidă de amor în cazul în care vă aflaţi la o petrecere sau în vizită.

Sex pe maşina de spălat

Cine are nevoie de jucării sexuale atunci când are o maşină de spălat funcţională? Pune rufele la spălat şi cheamă-ţi iubitul pentru o partidă de sex "vibrantă". În această variantă a poziţiei Scaunul, roagă-ţi partenerul să se urce pe maşina de spălat, iar tu te vei aşeza la el în poală. Vibraţiile produse de maşină vă garantează orgasme intense.

În picioare

Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică oriunde şi asta pentru că nu necesită mult spaţiu. Vă puteţi bucura de ea şi în cabina de duş. Faţă în faţă, ridică un picior şi încolăceşte-l în jurul partenerului. Pentru mai multă stabilitate, sprijină-te de un perete. Dacă eşti flexibilă, poţi ridica piciorul pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Îmbrăţişaţi

Chiuveta este locul ideal pentru această poziţie. Aşază-te pe marginea ei, în timp ce iubitul tău se va poziţiona în faţa ta, cu picioarele uşor îndoite pentru penetrare mai uşoară. Pune-ţi mâinile în jurul gâtului şi apoi încolăceşte-ţi picioarele pîn jurul lui. Penetrarea va fi una adâncă, iar partenerul tău va fi cel va dicta ritmul.

Răsfăţ oral

Este o poziţie care asigură plăcere ambilor parteneri. El se va bucura de peisaj dar şi de plăcerea care ţi-o oferă, iar tu vei profita din plin de atingerile lui şi de vibraţiile produse de maşina de spălat. Aşază-te pe maşina de spălat, cu picioarele ridicate şi uşor depărtate. Partenerul tău se va aşeza în faţa ta, în genunchi, cuprinzându-ţi picioarele cu mâinile pentru mai mult control. Este poziţia perfectă dacă vrei să te bucuri de un orgasm exploziv prin stimulare orală.