Sex. 5 poziţii pe care să le treci pe lista cu rezoluţii pentru noul an

Nici viaţa erotică nu trebuie ignorată atunci când vrei să faci schimbări în lunile ce urmează. Fii deschisă şi propune-i iubitului să experimentaţi şi alte mişcări în pat!

1. Podul de jos

Chiar dacă pare o poziţie puţin incomodă pentru tine, trebuie să o exersezi puţin, deoarece ea va aduce plăceri nebănuite. Iubitul tău va sta în genunchi şi-ţi va susţine corpul, având un control asupra mişcărilor.

2. Fluture

Poziţia Fluture necesită puţin antrenament pentru amândoi. Chiar dacă la o primă vedere pare simplă, trebuie să ştii că ai nevoie de o musculatură bine tonifiată, deoarece poate să fie solicitantă pentru amândoi. În schimb, plăcerea va fi intensă datorită unghiului de penetrare şi a modului în care vă puteţi atinge în timpul actului sexual.

Partenerul tău va sta pe pat cu picioarele depărtate, cu trunchiul lăsat puţin pe spate şi sprijin în mâini. Tu te vei aşeza peste el în aceeaşi poziţie, lăsându-ţi trunchiul pe spate şi sprijinindu-te în mâini.

3. Andromaca

Poziţia "Andromaca" sau "Călăreaţa inversată" este puţin mai complicată decât "Călăreaţa", deoarece presupune un efort suplimentar din partea ta pentru ca penetrarea să fie făcută cum trebuie.

Iubitul tău se aşază întins pe spate cu picioarele uşor depărtate. Tu te urci peste el, însă nu cu faţa către el cum ai proceda în poziţia obişnuită, ci invers.

4. Melcul

Penetrarea este adâncă, iar punctul G este stimulat intens. Asigură-te că aţi folosit şi lubrifiant pentru a face alunecarea mai uşoară şi excitaţia mai mare. Stai pe spate şi ridică picioarele pe umerii iubitului tău, permiţându-i să te penetreze adânc.

5. Doggy style culcat

Una dintre cele mai incitante şi excitante poziţii este un doggy style culcat care permite o stimulare puternică a punctului G şi a clitorisului. Astfel tu te întinzi cu faţa în jos, cu picioarele apropiate, iar iubitul te penetrează pe la spate. Foloseşte o pernă pentru a permite fundului să fie puţin ridicat. Poţi folosi o jucărie sexuală pentru extra stimulare.