Sex. 5 poziţii mai dificile, dar care te duc pe culmile plăcerii

Unele poziţii sexuale sunt mult mai greu de realizat, dar pot să-ţi aducă o plăcere intensă pe care nu ai bănuit-o până acum. Astfel că dacă sunteţi mai flexibili trebuie neapărat să încercaţi următoarele mişcări:

1. Delfinul

Dacă eşti flexibilă şi o înfocată practicantă de yoga, atunci delectează-te cu această poziţie. Iubitul tău se va aşeza în genunchi, iar tu în braţele lui, cu picioarele în jurul taliei lui. Lăsa-te uşor pe spate, până atingi cu umerii şi capul podeaua. Mişcările vor fi lente, iar penetrarea adâncă.

2. Roaba

Ai suficientă forţă în mâini astfel încât să-ţi sprijini întreaga greutate? Atunci încearcă această poziţie. Aşază-te pe podea cu faţa în jos, sprijinită în mâini. Partenerul tău se va poziţiona în spatele tău şi îţi va ridica picioarele, aşezându-le sub braţe.

3. Podul de jos

Chiar dacă pare o poziţie puţin incomodă pentru tine, trebuie să o exersezi puţin, deoarece ea îi va aduce plăceri nebănuite. Iubitul tău va sta în genuncchi şi-ţi va susţine corpul, având un control asupra mişcărilor.

4. Scăunelul

Aveţi nevoie de un scaun solid care să vă susţină pe amândoi. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu în poala lui, ridicându-ţi picioarele pe umerii lui. Lasă-te uşor pe spate şi bucură-te de mişcări. Partenerul tău te poate susţine prinzându-te cu mâinile, pentru un echilibru mai bun.

5. Tigroaica

Iubitul tău se va sprijini pe un genunchi şi cu celălalt picior îndoit pentru a-ţi susţine corpul mai uşor. Trebuie să-ţi odihneşti picioarele pe umerii lui şi să-ţi sprijini corpul cu mâinile. Este o poziţie mai dificilă şi necesită mult antrenament, însă senzaţiile pe care le oferă merită din plin efortul vostru.