Sex. 5 poziţii ideale pentru zilele fierbinţi de vară. Învinge canicula!

Temperaturile ridicate au devenit un duşman de temut pentru viaţa intimă? Transpiraţia, cearşafurile ude, sunt doar câteva dintre problemele care-ţi diminuează apetitul sexual. Dacă vrei să te bucuri de sex chiar şi în momentele când termometrul arată peste 30 de grade Celsius, trebuie să alegi poziţiile potrivite care să nu vă suprasolicite. Canicula este ocazia perfectă pentru a testa noi poziţii sexuale, care nu vă vor încălzi mai mult decât este cazul. Iată câteva poziţii recomandate în perioada de caniculă!

Mitraliera

Întinde-te pe spate şi ridică genunchii la piept. Iubitul va îngenunchia în faţa ta şi îţi va sprijini picioarele cu mâinile. Ritmul şi adâncimea penetrării vor fi controlate de partener. Este o poziţie perfectă pentru zilele caniculare, permiţând contact minim între parteneri. 

Pisica

Poziţiile pe la spate sunt cele mai "răcoroase" pentru ambii parteneri. Pentru a pune în practică această poziţie ai nevoie de un scaun rezistent, multă flexibilitate şi experienţă. Urcă-te pe scaun, cu genunchii îndoiţi şi cu mâinile sprijinite de picioare. Iubitul tău te va penetra pe la spate, cu mâinile pe talia ta, ajutându-te să îţi păstrezi echilibrul.

Cascada

Dacă partenerului tău îi place să deţină controlul în pat şi să-ţi răsfeţe trupul, această poziţie este ideală. Pentru a o pune în practică ai nevoie de flexibilitate, însă merită efortul. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu deasupra lui. Lasă-te pe spate, până atingi podeaua (sau o pernă) cu capul. El este cel care deţine controlul şi te va spijini.

Leneşa

Această poziţie îl va înnebuni de plăcere. Şi asta pentru că permite o penetrare adâncă şi oferă o imagine excitantă. Aşază-te în poziţia pentru doggy style, iar iubitul tău va îngenunchea în spatele tău, lăsându-se uşor pe spate şi sprijinindu-se într-o mână. Poate folosi mâna liberă pentru a-ţi oferi extra stimulare.

Bărcuţa

Este o tehnică simplă, dar extrem de plăcută, care îţi uşurează drumul spre orgasm. Spre deosebire de poziţia clasică Femeia deasupra, în acest caz nu vei sta cu faţa spre partener. Iubitul tău va avea mâinile libere pentru a-ţi explora trupul şi pentru extra stimulare.
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, pozitii sex canicula