Sex. 5 poziţii exotice pentru femei cu o mobilitate bună

Eşti o fire sportivă şi ambiţioasă, mereu în căutare de provocări, chiar şi în dormitor? Dacă te-ai plictisit de poziţiile clasice, eşti flexibilă şi dornică să experimentezi tehnici mai dificile, îţi venim în ajutor cu sugestii fierbinţi. Surprinde-ţi iubitul cu cinci noi poziţii sexuale care vă garantează orgasme intense.

Delfinul

Dacă eşti flexibilă şi o înfocată practicantă de yoga, atunci delectează-te cu această poziţie. Iubitul tău se va aşeza în genunchi, iar tu în braţele lui, cu picioarele în jurul taliei lui. Lăsa-te uşor pe spate, până atingi cu umerii şi capul podeaua. Mişcările vor fi lente, iar penetrarea adâncă.

Roaba

Ai suficientă forţă în mâini astfel încât să-ţi sprijini întreaga greutate? Atunci încearcă această poziţie. Aşază-te pe podea cu faţa în jos, sprijinită în mâini. Partenerul tău se va poziţiona în spatele tău şi îţi va ridica picioarele, aşezându-le sub braţe.

Y

Întinde-te pe pat cu faţa în jos şi înaintează până ajungi cu capul şi braţele pe podea. Iubitul tău se va aşeza deasupra, sprijinindu-se cu mâinile pe posteriorul tău. În această poziţie, bărbatul controlează ritmul şi adâncimea penetrării.

Picioarele sus!

Dacă vrei orgasm exploziv şi mişcare pentru abdomenul tău, această poziţie este ideală pentru tine. Întinde-te pe spate şi, sprijinindu-te pe braţe, ridică cât mai sus picioarele, poziţionându-le pe umerii partenerului, care va sta în genunchi în faţa ta. El te va sprijini punându-şi mâinile pe posteriorul tău şi va ajusta unghiul de penetrare după bunul plac. 

Scăunelul

Aveţi nevoie de un scaun solid care să vă susţină pe amândoi. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu în poala lui, ridicându-ţi picioarele pe umerii lui. Lasă-te uşor pe spate şi bucură-te de mişcări. Partenerul tău te poate susţine prinzându-te cu mâinile, pentru un echilibru mai bun.