Sex. 5 poziţii erotice recomandate femeilor însărcinate. Încearcă-le!

În timpul sarcinii, confortul este foarte important. Creşterea sânilor şi a burticii poate face ca poziţiile preferate să devină incomode sau chiar dureroase. Este important ca tu şi partenerul tău să experimentaţi diverse tehnici pentru le a descoperi pe cele potrivite. 

Dacă îţi faci griji legate de siguranţa bebeluşului tău, află că atât timp cât ai o sarcină normală, fără complicaţii, partidele de sex nu vor aduce probleme. Iată câteva poziţii care merită încercate. 

Foarfeca

O poziţie comodă pentru ambii parteneri, Foarfeca este o tehnică simplă, intimă care permite contactul vizual şi o penetrare uşoară. Este recomandată femeilor aflate în primul trimestru de sarcină pentru că presupune ca femeia să stea întinsă pe spate. 
 
Foto: womenshealthmag.com 

Scăunelul

Dacă îţi place poziţia misionarului, însă burtica vă încurcă, încercaţi această poziţie. Recomandată în primul trimestru de sarcină, Scăunelul îi oferă partenerului controlul. 

Doggy style

Doggy style este recomandată femeilor aflate în al doilea trimestru de sarcină. Dacă te confrunţi cu dureri de spate, poţi aşeza câteva perne sub piept pentru sprijin. 

Cowgirl

Preia controlul şi bucură-te de confort. Cowgirl este o poziţie indicată în trimestru doi de sarcină şi îţi permite să controlezi mişcările şi adâncimea penetrării. De asemenea, îi oferă partenerului acces la sâni, care sunt mai sensibili ca niciodată. 

Linguriţa

Este poziţia ideală pentru ultimul trimestru de sarcină pentru că, aşezându-te pe o parte, nu pui presiune pe spate şi uter. În plus, nu permite burticii să vă incomodeze. De asemenea, presupune mişcări lente şi nu permite o penetrare adâncă. 
MAI MULT DESPRE: pozitii sex gravide