Sex. 5 poziţii erotice prin care el îţi arată că te iubeşte

Felul în care te atinge şi te sărută poate spune multe despre sentimentele unui bărbat. În cazul în care eşti la început de relaţie şi nu ştii în ce stadiu vă aflaţi, mişcările din timpul partidelor de amor îţi pot spune multe despre cel de lângă tine şi despre ce simte. Dacă, în timpul partidelor de amor, iniţiază poziţii prin care încearcă să se apropie de tine, să fie afectuos, pasional, romantic şi tandru, înseamnă că eşti mai mult decât o aventură pentru el. Iată câteva dintre poziţiile prin care îţi arată că te iubeşte.

Femeia deasupra

Aceasta este una dintre cele mai romantice poziţii, permiţând contactul vizual şi emoţional cu partenerul. Dacă partenerul tău obişnuieşte să-ţi cedeze locul deasupra nu înseamnă neapărat că este leneş şi că preferă să faci tu toată treaba, ci că îi place să admire femeia iubită. În această poziţie poţi atinge cu uşurinţă orgasmul clitoridian. 

Linguriţa

Deşi nu permite contactul vizual, această poziţie creează o legatură emoţională intensă, fiind ideală pentru îndrăgostiţi. Nu numai că este extrem de plăcuta şi simplă, este şi confortabilă, astfel încât poate fi practicată şi de femeile aflate în ultimele luni de sarcină. În timp ce sunteţi întinşi pe o parte, el te penetrează pe la spate. Mişcările sunt lente, iar senzaţiile incredibile. În plus, poziţia îi permite partenerului să-ţi răsfeţe trupul cu mâinile, iar tu te poţi mişca în voie.

Misionarul

Este cea mai populară poziţie, fiind preferată de majoritatea cuplurilor. Şi nu degeaba. Este simplă şi foarte romantică, permiţând îndrăgostiţilor să-şi ofere din plin mângâieri, săruturi şi şoapte dulci. Dacă se numără şi printre favoritele partenerului tău înseamnă că ai alături un bărbat tandru care încearcă să-ţi arate că eşti specială pentru el. 

Lotus

Este o poziţie intimă, ideală pentru îndrăgostiţi în serile romantice. Partenerul tău se aşază pe jos, cu picioare încrucişate. Tu te vei urca deasupra lui, cu picioarele în jurul taliei lui. El îşi va poziţiona mâinile pe şoldurile tale şi te va ajuta să te mişti.

În picioare

Este poziţia perfectă dacă doriţi să vă admiraţi în întregime şi să vă priviţi în ochi. Ridicaţi-vă în picioare, faţă în faţă, iar tu ridică un picior pentru a permite penetrarea. Îţi poţi sprijini piciorul pe şoldul lui sau partenerul tău ţi-l poate susţine cu o mână. 
MAI MULT DESPRE: pozitii sex