Sex. 5 poziţii erotice pentru penetrare adâncă. Orgasm garantat!

Viaţa ta sexuală are nevoie de schimbări? Surprinde-ţi partenerul cu mişcări proaspete care să vă aducă pe culmile plăcerii. Încercaţi câteva tehnici care permit penetrare profundă şi activitatea din dormitor se va îmbunătăţi. Orgasmele vor fi mai intense, iar iubitul tău îţi va redescoperi trupul şi noile limite. Iată câteva poziţii pe care trebuie să le încercaţi!

Broasca jucăuşă

Pentru această poziţie aveţi nevoie de echilibru şi de un scaun rezistent. Cuprinde scaunul între picioare, sprijinindu-te de spătar. Iubitul tău se va urca pe scaun şi te a penetra pe la spate. 

Supusa

Dacă v-aţi săturat de patul din dormitor, această poziţie este ideală pentru a experimenta şi celelalte încăperi ale casei. Masa din bucătărie sau biroul sunt perfecte pentru a o pune în practică. Aşază-te pe masă şi ridică-ţi picioarele pe umerii iubitului. Această poziţie oferă o penetrare adâncă şi oferă controlul total asupra mişcărilor partenerului.

Acrobata

Dacă te consideri flexibilă şi ai alături un bărbat puternic, puteţi încerca această poziţie. În cazul în care iubitul tău nu este chiar atât de solid, sprijină-te cu braţele de podea, pentru a-i uşura sarcina. Penetrarea va fi una adâncă, iar dificultatea poziţiei va aduce plăcere ambilor parteneri. 

Doggy style

Se numără printre poziţiile erotice preferate de bărbaţi. Nu numai că vă ajută să atingeţi orgasmul rapid, dar permite şi o penetrarea profundă.

Umerii plăcerii

Vrei un orgasm rapid şi intens? Atunci include această poziţie în "programul de sex". Aşază o pernă sub posterior, în timp ce te afli întinsă pe spate. Dacă, eşti flexibilă, ridică picioarele şi plasează-le pe umerii iubitului. Această poziţie permite o penetrare adâncă.
MAI MULT DESPRE: pozitii sex