Sex. 5 poziţii erotice pentru o noapte fierbinte în parc

O plimbare romantică sub lumina lunii poate fi începutul unei aventuri erotice de neuitat. Dacă este trecut de miezul nopţii, aţi găsit un loc retras unde să nu fiţi surprinşi şi vă place să trăiţi clipa, atunci este momentul pentru câteva minute de pasiune. Iată câteva poziţii "silenţioase" care nu vor atrage atenţia şi care pot fi practicate oriunde. Distracţie plăcută!

Băncuţa cu amintiri

O poziţie pe cât de simplă, pe atât de plăcută pentru ambii parteneri. Ca şi celelalte poziţii în care femeia stă deasupra, doamnele fac toată treaba, iar domnii se pot relaxa şi bucura de experienţă. Iubitul tău se va aşeza pe o bancă, iar tu în braţele lui. Pentru o penetrare mai uşoară, te poţi apleca uşor în faţă.

Coşul

Pentru această poziţie, iubitul tău se va aşeza cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Tu te vei aşeza în braţele lui şi vei fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării. Partenerul va avea mâinile libere pentru a-ţi oferi extra stimulare.

Câinele turbat

O variantă a celebrului doggy style, această poziţie este perfectă pentru partidele de amor de fugă. Aşază-te în genunchi, sprijinită pe coate, iar iubitul tău te va penetra pe la spate. Unul dintre avantajele oferite de această poziţie este că mâinile partenerului sunt libere şi-ţi pot oferi extra stimulare, grăbind astfel orgasmul.

Pe fugă

Este o poziţie care îi oferă controlul total partenerului şi permite o penetrare adâncă. Urcă-te pe o bancă mai înaltă, sprijinindu-te în mâini. Iubitul tău se va poziţiona în faţa ta, cu mâinile pe coapsele tale. Încolăceşte-ţi picioarele în jurul şoldurilor şi trage-l aproape de tine. În timpul penetrării, puteţi încerca şi mişcări circulare pentru a spori plăcerea.

Doggy style

Este una dintre cele mai rapide şi plăcute poziţii pentru ambii parteneri. Dacă sunteţi în criză de timp sau vă temeţi să nu fiţi surprinşi, această poziţie este ideală. Apleacă-te peste o bancă şi permite-i partenerului să te penetreze pe la spate. 
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, pozitii sex, sex in parc