Sex. 5 poziţii erotice pentru fete care vor să fie supuse

În viaţa de zi cu zi ai un job solicitant care presupune decizii importante sau coordonarea unei echipe, iar în dormitor preferi să fii tu cea care urmează ordinele? Dacă ai încredere totală în partenerul tău şi vrei să îi oferi controlul total, încearcă următoarele poziţii. Garantat orgasme intense!

Plugul

Pentru acestă poziţie ai nevoie de braţe puternice pentru a te sprijini. Iubitul tău va fi cel care controlează mişcările, penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul exploziv. Începe prin a te aşeza întinsă pe pat, cu faţa în jos şi picioarele pe podea. Ridică-te uşor şi sprijină-te în coate. Partenerul se va poziţiona în faţa patului, te va prinde de picioare şi se va poziţiona între ele. 

Balansoarul

Nu numai că îţi poate oferi un orgasm de neuitat, dar reprezintă şi un bun exerciţiu fizic, pentru ambii parteneri. Roagă-ţi partenerul să se aşeze întins pe spate, cu picioarele încrucişate. Aşază-te la el în braţe, în timp ce el îşi va încolăci picioarele în jurul tău. În această poziţie, bărbatul este cel care controlează ritmul. Tu vei avea mâinile libere pentru mai multă stimulare a zonei intime. 

Sfinxul

Pentru această poziţie întinde-te pe burtă, cu un picior strâns sub tine, iar celălalt întins şi sprijină-te pe coate. Partenerul se va urca deasupra ta, susţinându-se în mâini. Această poziţie creşte şansele orgasmului simultan.

Îmbrăţişarea

Deşi la prima vedere poate părea dificilă, este o tehnică simplă şi foarte plăcută pentru ambii parteneri. Bărbatul se întinde pe o parte, în timp ce tu te vei poziţiona în faţa lui, cu capul spre picioarele lui. Trage genunchii spre piept şi îmbrăţişează-i picioarele. Iubitul tău se va folosi de mâini pentru a coordona mişcările. 

Balamaua

Această poziţie îl va înnebuni de plăcere. Şi asta pentru că permite o penetrare adâncă şi oferă o imagine excitantă. Aşază-te în poziţia pentru doggy style, iar iubitul tău va îngenunchea în spatele tău, lăsându-se uşor pe spate şi sprijinindu-se într-o mână. Poate folosi mâna liberă pentru a-ţi oferi extra stimulare.
MAI MULT DESPRE: pozitii sex