Sex. 5 poziţii erotice pentru amor pasional în noaptea nunţii. Oferă-i clipe speciale!

Chiar dacă nu este prima noapte de amor pe care o petreceţi împreună, asta nu înseamnă că nu poate fi specială. După ce s-a terminat petrecerea, scapă de rochia albă şi de tocuri şi petreceţi momente de pasiune pe care să nu le uitaţi niciodată. Îţi recomandăm câteva poziţii incitante care merită încercate!

Călăreaţa

Poziţiile în care stai deasupra îţi oferă cele mai intense orgasme. Pentru mai multă plăcere, apropie-ţi trupul spre pieptul partenerului. Iubitul tău îşi poate încrucişa picioarele sau îşi poate ridica genunchii pentru ca tu să te sprijini de ei. Mişcă-te astfel încât să-i atingi abdomenul cu osul pubian. Nu doar că punctul tău G este stimulat prin penetrare, dar şi clitorisul va fi trezit de atingerea cu abdomenul său. În această poziţie tu controlezi ritmul, intensitatea mişcărilor şi unghiul de penetrare.

Păianjenul

O poziţie care îi oferă partenerului o imagine foarte excitantă. Iubitul tău se va aşeza pe pat cu picioarele întinse, sprijinit în mâini. Tu te vei aşeza deasupra lui, cu faţa spre partener. Vă puteţi sincroniza mişcările pentru orgasme intense. 

Suspendata

Dacă ai un partener cu braţe puternice, atunci trebuie să încercaţi această poziţie. Începeţi stând faţă în faţă, în picioare. Iubitul te va ridica în timp ce îţi încrucişezi picioarele în jurul şoldurilor lui. Partenerul te va susţine plasându-şi mâinile pe posteriorul tău. Pentru mai multă siguranţă, te poţi sprijini de un perete. Această poziţie permite o penetrare adâncă şi îţi va întări muşchii abdomenului, a coapselor şi ai spatelui.

Dansul

Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică în orice loc şi asta pentru că nu necesită mult spaţiu. Faţă în faţă, ridică un picior şi încolăceşte-l în jurul partenerului. Pentru mai multă stabilitate, sprijină-te de un perete. Dacă eşti flexibilă, poţi ridica piciorul pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Supusa

Este o poziţie care îi oferă controlul total partenerului şi permite o penetrare adâncă. Urcă-te pe o masă, sprijinindu-te în mâini. Iubitul tău se va poziţiona în faţa ta, cu mâinile pe coapsele tale. Încolăceşte-ţi picioarele în jurul şoldurilor şi trage-l aproape de tine. În timpul penetrării, puteţi încerca şi mişcări circulare pentru a spori plăcerea.
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, pozitii sex