Sex. 5 poziţii erotice pe care trebuie să le încerci în luna martie

Bucură-te de o primăvară frumoasă, în care dragostea să atingă cote maxime. Alungă rutina din dormitor şi experimentează alături de iubitul tău pentru o viaţă sexuală mai mult decât satisfăcătoare. Dacă sunteţi în pană de inspiraţie, iată câteva poziţii care vă vor face primăvara mai fierbinte.

Leagănul

Această poziţie necesită putere şi flexibilitate din partea ambilor parteneri. Aşază-te în picioare pe pat sau pe o bancă mai joasă, în timp ce partenerul se va poziţiona în spatele tău. Te va sprijini cu mâinile pe posterior astfel încât tu să te aşezi ca într-un leagăn, cu spatele lipit de pieptul lui. Iubitul te va penetra pe la spate, în timp ce tu te sprijini pe mâinile lui pentru mai multă mobilitate.

Partenerul tău este cel care deţine controlul mişcărilor şi decide adâncimea penetrării.

Foto: sofeminine.co.uk

Elicea

Elicea este o poziţie mai dificlă, dar care vă va oferi oferi orgasme intense. Întinde-te pe spate, cu picioarele întinse şi apropiate. Iubitul tău se va aşeza deasupra, cu faţa spre picioarele tale. În timpul penetrării, iubitul tău poate executa mişcări circulare din şolduri pentru o plăcere mai mare.

Foarfeca

O poziţie recomandată experţilor, foarfeca este o tehnică dificilă care necesită putere, dar şi curaj, din partea ambilor parteneri. Întinde-te pe pat pe o parte, sprijinindu-te în mâna stângă, iar iubitul te va ridica ţinându-te de mijloc. El se va strecura între picioarele tale. Această poziţie nu numai că vă va pune sângele în mişcare, dar promite şi orgasme explozive.

Arcul

O poziţie romantică şi incitantă, arcul îi permite bărbatului să-şi sărute şi alinte partenera. Puteţi începe în poziţia femeia deasupra. În timpul penetrării, lasă-te pe spate până când îi atingi picioarele. El se poate apleca spre tine pentru a-ţi săruta sânii şi pentru a-ţi coordona mişcările plasându-şi mâinile pe şoldurile tale. Penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul va sosi rapid. 

X

Întinde-te pe spate, cu posteriorul pe marginea patului. Partenerul se va aşeza în faţa ta, în picioare. În timpul penetrării, iubitul tău se va juca cu picioarele tale, încrucişându-le sau desfăcându-le. El va fi cel care va decide adâncimea penetrării şi va controla ritmul.