Sex. 5 poziţii erotice pe care le puteţi pune în practică folosind un scaun

Te-ai săturat de confortul oferit de pat? Nopţile fierbinţi de vară fac partidele de amor în dormitor neplăcute? În acest caz este momentul să experimentaţi şi alte încăperi ale casei. Ce ai zice de câteva clipe pasionale pe scaunul rezistent din bucătărie? Iată câteva poziţii simple, dar extrem de incitante, pe care le puteţi pune în practică folosind un scaun.

Pisica

Poziţiile pe la spate sunt incitante pentru ambii parteneri. Pentru a pune în practică această poziţie ai nevoie de un scaun rezistent şi flexibilitate. Urcă-te pe scaun, cu genunchii îndoiţi şi cu mâinile sprijinite de picioare. Iubitul tău te va penetra pe la spate, cu mâinile pe talia ta, ajutându-te să îţi păstrezi echilibrul.

Cascada

Dacă partenerului tău îi place să deţină controlul şi să-ţi răsfeţe trupul, această poziţie este ideală. Pentru a o pune în practică ai nevoie de flexibilitate, însă merită efortul. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu deasupra lui. Lasă-te pe spate, până atingi podeaua (sau o pernă) cu capul. El este cel care deţine controlul şi te va spijini.

Scăunelul

O poziţie pe cât de simplă, pe atât de plăcută pentru ambii parteneri. Ca şi celelalte poziţii în care femeia stă deasupra, doamnele fac toată treaba, iar domnii se pot relaxa şi bucura de experienţă. Iubitul tău se va aşeza pe un scaun, iar tu în braţele lui. Pentru o penetrare mai uşoară, te poţi apleca uşor în faţă.

Călăreaţa

Aveţi nevoie de un scaun solid care să vă susţină pe amândoi. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu în poala lui, ridicându-ţi picioarele pe umerii lui. Lasă-te uşor pe spate şi bucură-te de mişcări. Partenerul tău te poate susţine prinzându-te cu mâinile, pentru un echilibru mai bun.

Supusa

Pentru acestă poziţie ai nevoie de braţe puternice pentru a te sprijini. Iubitul tău va fi cel care controlează mişcările, penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul exploziv. Sprijină-te de un scaun, în timp ce partenerul se va poziţiona între picioarele tale şi le va ridica la nivelul dorit. Aşază scaunul lipit de perete pentru mai multă stabilitate.
MAI MULT DESPRE: pozitii sex