Sex. 5 poziţii erotice pe care le puteţi încerca stând în picioare

Temperaturile ridicate din timpul verii fac din pat un loc nu tocmai atrăgător când vine vorba de amor. Ei bine, plăcerile sexuale pot fi obţinute şi în afara dormitorului. Iată câteva poziţii "răcoroase" care vă oferă libertate de mişcare şi promit orgasme intense. Încercaţi-le!

Balerina

Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică oriunde şi nu necesită mult spaţiu. Faţă în faţă, ridică un picior şi pune-l pe un scaun. Iubitul tău se va apleca, îndoind genunchii, şi va duce piciorul de pe scaun pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Pisica jucăuşă

Pentru a pune în practică această poziţie ai nevoie de un scaun rezistent, multă flexibilitate şi experienţă. Urcă-te pe scaun, cu genunchii îndoiţi şi cu mâinile sprijinite de picioare. Iubitul tău te va penetra pe la spate, cu mâinile pe talia ta, ajutându-te să îţi păstrezi echilibrul.

Doggy style

Rapidă şi discretă, această poziţie vă permite câteva minute de plăcere oriunde şi oricând. În picioare, cu spatele spre partener, apleacă-te sprijinindu-te de perete. Această tehnică permite stimularea punctului G şi favorizează o penetrare adâncă. Iubitul tău va avea mâinile libere pentru atingeri fierbinţi. 

Dansul

Ca orice poziţie în picioare, această tehnică poate fi pusă în practică în orice loc şi asta pentru că nu necesită mult spaţiu. Faţă în faţă, ridică un picior şi încolăceşte-l în jurul partenerului. Pentru mai multă stabilitate, sprijină-te de un perete. Dacă eşti flexibilă, poţi ridica piciorul pe umărul lui. Îmbrăţişează-l şi lasă-te uşor pe spate pentru mai mult echilibru şi o penetrare uşoară.

Roaba

Ai suficientă forţă în mâini astfel încât să-ţi sprijini întreaga greutate? Atunci încearcă această poziţie. Aşază-te pe podea cu faţa în jos, sprijinită în mâini. Partenerul tău se va poziţiona în spatele tău şi îţi va ridica picioarele, aşezându-le sub braţe.