Sex. 5 poziţii erotice ideale pentru grăsuţe. Bucură-te de partide incendiare!

Kilogramele în plus pot afecta sănătatea, dar şi viaţa sexuală. Din cauza flexibilităţii scăzute, femeile plinuţe pot întâmpina probleme în a se bucura de anumite poziţii sexuale, mai ales dacă partenerul este mai slab. Iată câteva dintre cele mai comode poziţii pentru femeile voluptoase.

Pe la spate

Asemănătoare cu doggy style, această tehnică este perfectă pentru orgasmul simultan. Începe în aceeaşi poziţie ca în doggy style, stând sprijinită în palme şi picioare. Când iubitul tău se aşază în spatele tău, lasă-te pe spate, în poala lui. El te va cuprinde cu braţele şi îţi va coordona mişcările. Partenerul îţi poate atinge clitorisul în timpul penetrării şi poate grăbi orgasmul. 

Îmbrăţişaţi

Poziţia ideală pentru stimularea punctului G. În plus, este romantică şi vă permite să vă priviţi în ochi şi să vă oferiţi mângâieri tandre. Iubitul tău se va aşeza în şezut, iar tu deasupra lui, cu braţele în jurul trupului partenerului. Vă puteţi mişca amândoi, în acelaşi ritm.

Misionarul

Dacă ţi se pare puţin cam plictisitoare această poziţie, fă-o mai interesantă plasând o pernă sub fund. Astfel penetrarea va fi mai adâncă, iar senzaţiile mai intense. În plus, înlesneşte stimularea clitorisului şi astfel cresc şansele de a atinge orgasmul.

Femeia deasupra

Contrar a ceea ce poţi crede, chiar dacă eşti mai plinuţă, nu îţi vei "strivi" partenerul dacă tu stai deasupra. Sprijină-te pe braţe sau picioare pentru a nu te lăsa cu toată greutatea pe iubit. Dacă nu eşti suficient de mobilă sau oboseşti prea repede, partenerul te poate susţine cu braţele şi îţi poate coordona mişcările.

Păianjenul

O poziţie care necesită efort minim din partea ambilor parteneri. Iubitul tău se va aşeza în şezut, cu genunchii îndoiţi, iar tu te vei strecura printre picioarele lui. Amândoi vă veţi lăsa încet pe spate. Vă puteţi mişca amândoi, în acelaşi ritm. Dezavantajul este că această poziţie nu permite şi alte atingeri. În schimb, penetrarea este adâncă, iar punctul G va fi stimulat.