Sex. 5 poziţii erotice cu care îl poţi convinge să te ia de nevastă

Au trecut ani de la începutul relaţiei şi cererea în căsătorie întârzie? Poate este momentul să faci câteva schimbări în relaţie. Iar schimbări pot fi făcute şi în dormitor. Arată-i că eşti femeia potrivită pe care trebuie să o aibă alături întreaga viaţă şi aminteşte-i motivele pentru care s-a îndrăgostit de tine. Preia iniţiativa şi arată-i cât de pasională poţi fi în pat cu poziţii noi şi fierbinţi.

Umerii plăcerilor

Dacă vrei să-l impresionezi alege poziţiile care îţi pun în valoare frumuseţea şi îţi permit să te desfăşori. Poziţiile care pun în valoare cel mai bine trupul femeii sunt cele în care ea stă deasupra. În plus, acestea uşurează atingerea orgasmului pentru doamne. Una dintre cele mai creative poziţii în care femeia stă deasupra este şi "Umerii plăcerilor". Partenerul tău trebuie să stea în poziţia şezut, sprijinindu-se în mâini, iar tu te aşezi deasupra lui, cu picioarele larg desfăcute, aşezate pe umerii lui şi susţinându-te cu ajutorul mâinilor. Mişcările de du-te-vino vă vor oferi plăcere şi îi vei oferi partenerului o privelişte extrem de sexy. Această poziţie îţi scoate în evidenţă linia bustului şi umerii care vor putea fi admiraţi din plin de iubitul tău.

Misionarul cu schimb de roluri

Poziţia misionarului este romantică şi intimă. Dacă iubitul tău preferă această tehnică, schimbă rolurile şi fii tu cea care conduce acţiunea. Data viitoare când te vei mai afla sub partenerul tău, roagă-l să se ridice puţin deasupra ta, sprijinindu-se în mâini. Odată ce a luat această poziţie, roagă-l să stea nemişcat şi ridică pelvisul pentru a permite penetrarea. Fii tu cea care execută mişcările de dute-vino în actul sexual.

Ghemuita

Este o poziţie ceva mai dificilă, dar care merită efortul. Iubitul tău va avea ocazie să îţi admire trupul şi mişcările, fapt ce-l va excita la maxim. El se aşază pe spate, iar tu stai pe vine, deasupra lui. El te poate susţine în mişcare, plasând mâinile pe fesele tale. Tu vei cea care va dicta ritmul. Iubitul tău va înnebuni de plăcere!

Calul la galop

Iubitul tău stă pe scaun cu picioarele întinse şi sprijinite de podea, iar tu te aşezi deasupra lui, tot cu picioarele întinse. Poziţia îţi permite să-ţi domini iubitul, iar punctul G este intens stimulat. Tu vei fi cea care va face cea mai mare parte din activitate, iar asta înseamnă că trebuie să pui muşchii la trebă.

Călăreaţa

Poziţiile în care femeia stă deasupra oferă cele mai intense orgasme doamnelor. Pentru mai multă plăcere, apropie-ţi trupul spre pieptul partenerului. Iubitul tău îşi poate încrucişa picioarele sau îşi poate ridica genunchii pentru ca tu să te sprijini de ei. Mişcă-te astfel încât să-i atingi abdomenul cu osul pubian. Nu doar că punctul tău G este stimulat prin penetrare, dar şi clitorisul va fi trezit de atingerea cu abdomenul său. În această poziţie tu controlezi ritmul, intensitatea mişcărilor şi unghiul de penetrare.
MAI MULT DESPRE: sfaturi sex, pozitii sex