Sex. 5 poziţii erotice care-ţi înseninează ziua şi te binedispun de dimineaţă

Orgasmul de la prima oră îţi îmbunătăţeşte starea de spirit când este o vreme mohorâtă afară. Descoperă câteva mişcări pe care trebuie să le încercaţi!

Chiar dacă nu ai deloc chef de sex la prima oră a dimineţii trebuie să-i dai o şansă ca să vezi cum ţi se schimbă starea de spirit şi te duci mai binedispusă la muncă. Mai ales atunci când este urât afară şi nu ai chef să faci absolut nimic.

Iată câteva mişcări pe care să le încercaţi:

1. Sărutul vieţii

Implică forţă şi echilibru, de aceea este o poziţie mai complicată puţin pentru care aveţi nevoie de exerciţiu. Ca să fie mai uşor de practicat poţi să te sprijini de un perete sau să stai pe marginea patului, oferindu-ţi o privelişte incitantă cu iubitul tău făcându-ţi sex oral. El va sta în genunchi şi tu cu picioarele sprijinite pe umerii săi, având acces liber la stimularea zonei erogene.

2. Păianjenul

O poziţie care îi oferă partenerului o imagine foarte excitantă şi ţie îţi permite să te mişti în voie. Iubitul tău se va aşeza pe pat cu picioarele întinse, sprijinit în mâini. Tu te vei aşeza deasupra lui, cu faţa spre partener. Vă puteţi sincroniza mişcările pentru orgasme intense.

3. Deasupra pentru extra stimulare

Pentru această poziţie, iubitul tău se va aşeza pe podea sau pe o saltea tare, cu un picior întins, iar cu celălalt uşor îndoit, pentru mai mult echilibru. Tu te vei aşeza în braţele lui şi vei fi cea care va controla ritmul, dar şi adâncimea penetrării. Partenerul va avea mâinile libere pentru a-ţi oferi extra stimulare.

4. Bambusul despicat

Este obraznică, deoarece vă priviţi unul pe celălalt şi în plus iubitul tău te vede cum foloseşti vibratorul sau degetele pentru a-ţi stimula clitorisul. Tu stai pe spate, cu un picior ridicat spre umărul lui, iar el îţi va susţine piciorul şi se va sprijini cu cealaltă mână pentru un echilibru mai bun. Mişcările sunt incitante şi din moment ce tu ai mâinile libere poţi să te joci cu clitorisul tău după bunul plac în timp ce iubitul tău te priveşte şi te penetrează.

5. Balamaua

Bărbaţii adoră poziţiile în care penetrarea are loc pe la spate. Motivele principale sunt că permit o penetrare adâncă şi că oferă o imagine excitantă. Aşază-te în poziţia pentru doggy style, iar iubitul tău va îngenunchea în spatele tău, lăsându-se uşor pe spate şi sprijinindu-se într-o mână. Poate folosi mâna liberă pentru a-ţi oferi extra stimulare.