Sex. 5 poziţii erotice care îl vor face să se îndrăgostească de tine

Petalele de trandafiri, şampania sau muzica în surdină nu sunt suficiente pentru o noapte romantică perfectă. Poţi aduce mai multă emoţie în cuplu punând în practică anumite poziţii romantice, care vor intensifica sentimentele dintre voi. Iată care sunt cele mai romantice poziţii care îl vor face să se îndrăgostească de tine.

Linguriţa

Nu numai că este extrem de plăcuta şi simplă, este şi confortabilă, astfel încât poate fi practicată şi de femeile aflate în ultimele luni de sarcină. În timp ce sunteţi întinşi pe o parte, el te penetrează pe la spate. Mişcările sunt lente, iar senzaţiile incredibile. În plus, poziţia îi permite partenerului să-ţi răsfeţe trupul cu mâinile, iar tu te poţi mişca în voie.

Poziţia misionarului

Este cea mai populară poziţie, fiind preferată de majoritatea cuplurilor. De ce? Este simplă şi foarte romantică, permiţând partenerilor să-şi ofere din plin mângâieri, săruturi şi şoapte dulci. Pentru a o face mai interesantă, puteţi face schimb de roluri. Data viitoare când te vei mai afla sub iubitul tău, roagă-l să se ridice puţin deasupra ta, sprijinindu-se în mâini. Odată ce a luat această poziţie, roagă-l să stea nemişcat şi ridică pelvisul pentru a permite penetrarea. Fii tu cea care execută mişcările de dute-vino în actul sexual.

Femeia deasupra

Aceasta este una dintre cele mai romantice poziţii, permiţând contactul vizual şi emoţional cu partenerul. Nu numai că îi oferi partenerului o privelişte extrem de sexy, dar orgasmul vine mai uşor pentru femei în poziţiile în care stau deasupra. Roagă-ţi iubitul să se aşeze turceşte pe pat, cu picioarele încrucişate sub corp şi mâinile sprijinite în spate. Aşază-te peste el şi îmbrăţişează-l. Mişcă-te în voie şi bucură-te de moment.

În picioare

Este poziţia perfectă dacă doriţi să vă admiraţi în întregime şi să vă priviţi în ochi. Ridicaţi-vă în picioare, faţă în faţă, iar tu ridică un picior pentru a permite penetrarea. Îţi poţi sprijini piciorul pe şoldul lui sau partenerul tău ţi-l poate susţine cu o mână. Este ideală pentru sexul sub duş.

Arcul

O poziţie romantică şi incitantă, arcul îi permite bărbatului să-şi sărute şi alinte partenera. Puteţi începe în poziţia femeia deasupra. În timpul penetrării, lasă-te pe spate până când îi atingi picioarele. El se poate apleca spre tine pentru a-ţi săruta sânii şi pentru a-ţi coordona mişcările plasându-şi mâinile pe şoldurile tale. Penetrarea va fi adâncă, iar orgasmul va sosi rapid.